Zvijezda Baywatcha danas radi na gradilištu: Služim ljudima, nisam više slavan

Foto: IMDB

DAVID CHARVET, javnosti najpoznatiji po ulozi Matta Brodyja u seriji Baywatch, objasnio je zašto se prije nekoliko godina povukao iz glume.

"Želio sam biti prisutan i dobar otac. To znači da možete svake večeri stavljati svoju djecu u krevet i buditi se kad se ona probude", ispričao je za Page Six. Tvrdi kako je zbog glumačke karijere prečesto bio daleko od svoje obitelji. 

"Prije nego što sam dobio prvo dijete, u pet sam godina proputovao 42 zemlje zbog svojih koncerata. Nema šanse da bih to mogao ponoviti. Morao sam pronaći drugi smisao svog života. Želio sam ostati kod kuće i biti dobar tata. Želio sam biti uz svoju djecu svaki dan", dodao je David koji s bivšom suprugom Brooke Burke ima dvoje djece - 15-godišnju kćer Heaven i 14-godišnjeg sina Shaya. 

Charvet je novi posao pronašao 2006. godine, sasvim slučajno. Dok je gradio novu kuću u Malibuu, nije bio zadovoljan radom izvođača na njegovoj kući pa ih je otpustio i sve dovršio sam. Kasnije je postao građevinski poduzetnik, naučio je zanat i posvetio se onome što ga čini sretnim. Danas vodi svoju građevinsku tvrtku i jutra provodi na gradilištima. 

"Postojao je i osjećaj tuge jer sam stvarno volio ono što sam radio 20 godina. Znate, postoji i promjena identiteta, što je nešto što ne priželjkujem svakom čovjeku jer je teško izgubiti identitet i prestati biti ono što ste bili punih 20 godina. Moj posao danas je da služim ljudima. Ja sam serviser. Više nisam slavan", zaključio je.

Pročitajte više