Angus Cloud: Ožiljak na mojoj glavi je pravi, slomio sam lubanju i jedva ostao živ

Foto: Instagram

GLUMAC Angus Cloud, poznat po ulozi dilera droge Fezca u seriji Euphoria, otkrio je da je zamalo umro nakon što je upao u jamu na gradilištu i slomio lubanju 2013. godine.

"Pravi je", rekao je za Variety u srijedu o ožiljku koji mu se proteže duž lijeve strane tjemena i otkrio da ga je zaradio na petak 13. nakon što je upao u jamu dok je noću sam šetao centrom Oaklanda u Kaliforniji. 

"Probudio sam se 12 sati kasnije na dnu. Bio sam zarobljen. Na kraju sam se popeo nakon ne znam koliko dugo. Bilo je vraški teško izaći jer mi je lubanja bila slomljena, ali koža nije imala ozljeda, tako da je svo krvarenje bilo unutarnje, pritiskalo mi je mozak. Ali ne bi me našli dolje. Snašao sam se. Ili me je Bog pronašao, kako god to želite nazvati", kazao je Cloud koji je prilikom pada slomio prste, ali se uspio izvući iz jame duboke 10 metara.

Njegova majka je mislila da se drogira

Otkrio je i da nije osjećao bol te se autobusom vratio kući svojoj majci, no ona je prvo mislila da se drogira. 

"Zato što sam bio dijete! Imao sam 14 ili 15 godina... Zjenice su mi bile vraški raširene. Pokušavao sam joj reći što se dogodilo, ali mogao sam samo započeti rečenicu - nisam je mogao završiti Pa sam rekao: 'Idem samo spavati u svom krevetu', objasnio je, primijetivši da mu majka nije dala da zaspi.

"Umro bih. Dala mi je malo vode i počeo sam povraćati puna usta grimizno crvene krvi. Onda me odvela u dječju bolnicu i oni su mi spasili život. Odatle je ožiljak. Rasjekli su mi glavu, stavili neke vijke i pločicu na mjesto gdje sam slomio lubanju i zašili me", rekao je glumac. Cloud je proveo pet dana na odjelu intenzivne njege, "napunjen morfijem", nakon čega je krenuo oporavak.

"Mozak je tako krhak. Gotovo kao da se ništa nije dogodilo. Tako sam blagoslovljen što imam samo manje oštećenje mozga. Znate, to je tako beznačajno da o tome ne vrijedi ni govoriti.”

Pročitajte više