Zvijezda Harryja Pottera izbačena iz prve klase: "Najgori avioprijevoznik u Americi"

Foto: Profimedia

BRITANSKI glumac Matthew Lewis, najpoznatiji po ulozi Nevillea Longbottoma u filmskom serijalu o Harryju Potteru, žestoko je napao avioprijevoznika Air Canada nakon što je navodno izbačen iz prve klase leta na konvenciju obožavatelja u Kanadi.

Lewis je rekao svojim pratiteljima na Twitteru da mu je karta za prvu klasu poderana kada se približio vratima međunarodne zračne luke Orlando i da je prebačen u ekonomsku klasu.

"Potvrđeno. Air Canada je najgori zrakoplovni prijevoznik u Sjevernoj Americi. I to nešto govori", napisao je u objavi na Twitteru. U nizu odgovora drugim korisnicima Twittera, Lewis je rekao da je imao kartu za let prvom klasom od Orlanda do Toronta, ali je prebačen na ekonomsku.

"Izbacili su me iz prve klase u stražnji dio aviona, tako je kako je, ali su to učinili na ulazu. Doslovno su poderali moju kartu. Nema drugog objašnjenja osim da je pun let", kazao je nezadovoljni glumac.

"Iskreno nikada nisam doživio ništa slično. Već sam bio prebacivan. Ali na izlazu, manje od dvije minute do ukrcaja i bez objašnjenja ili isprike? Nikada. Čak su rekli da se moram obratiti njima ako se želim žaliti ili dobiti povrat novca", dodao je.

Komentirajući Matthewov tvit, iz Air Canade su rekli: "Bok, Matthew, žao nam je što smo ovo čuli. Pošaljite nam poruku s daljnjim detaljima o problemu, vidjet ćemo možemo li vam pomoći." Iz tvrtke su za CTV News Toronto rekli da je slučaj u fazi pregleda i da još ne mogu dati daljnje komentare.

Pročitajte više