Slavna engleska glumica snimljena u zagrljaju hrvatskog glumca

Foto: Press/Instagram

GLUMICA Naomie Harris, poznata po ulozi Miss Moneypenny u filmovima o Jamesu Bondu, viđena je u društvu hrvatskog glumca Davora Tomića, piše britanski Daily Mail.

Naomie se s Tomićem pojavila na vjenčanju njegove sestre Ane u Firenci. Par je na vjenčanju pozirao u zagrljaju. Naomie se na društvenim mrežama pohvalila s "tri čarobna dana provedena u Firenci", dok je Tomić deaktivirao svoj Instagram čim je dobio upit o odnosu s glumicom. Ipak, trenutno je njegov profil aktivan.

Daily Mail piše da je Tomić u jednom trenutku pomogao glumici da se preobuje iz ravnih cipela u cipele s visokim potpeticama te da su nakon toga produžili do fotografa kako bi pozirali zajedno. Naomie je donedavno bila u vezi s bankarom Peterom Leglerom koji nije viđen u Italiji, a britanski portal piše i da ga već dugo nije spominjala na društvenim mrežama.

Bivši košarkaš rođen u Hrvatskoj glumi je završio neplanirano

Tomić, inače bivši sportaš koji govori sedam jezika, rođen je u Hrvatskoj, ali se kao dijete preselio u London. Sasvim je slučajno završio u glumi, i to u 36. godini. "Uvijek me fascinirao film, ali tek kad sam prestao igrati košarku kao profesionalac, počeo sam razmišljati o glumi", rekao je jednom prilikom.

Britanci pišu i da je Tomić osnovao kompaniju koja se bavi luksuznim vilama u Hrvatskoj te da samog sebe uspoređuje s Jamesom Bondom. "Pravi James Bond", napisao je jednom prilikom uz fotografiju s premijere filma o najpoznatijem filmskom agentu.

Naomie nije komentirala navode o njihovoj vezi.

Pročitajte više