Zvijezda Krune o aferi s 20 godina mlađom kolegicom: Supruga i ja se sad šalimo s tim

Foto: Profimedia

Glumac Dominic West osvrnuo se na jedno od najtežih razdoblja u životu svoje obitelji. U intervjuu za The Sunday Times, West je govorio o tome kako su se on i njegova supruga, krajobrazna dizajnerica Catherine Fitzgerald, nosili s medijskom burom koja je nastala nakon što je fotografiran kako ljubi svoju kolegicu Lily James 2020. godine.

"Oklijevam govoriti u ime svoje žene jer je očito bilo užasno, posebno za nju", rekao je West na pitanje ima li dobrih stvari u njegovom "trenutku sramote". "Ali ponekad se šalimo s tim", dodao je. West se prisjetio kako su njih dvoje pronašli humor u novinskim izvještajima koji su pratili svaki njihov korak, rekavši da su "prikazivali ​​zajedništvo" svaki put kad bi izašli vani.

"Čak i ako smo samo tražili parkirang ili bilo što, čak i ako to ne može biti dalje od istine. I tako, kada izađemo van, nekako kažemo: 'Hoćemo li pokazati jedinstvo gore u Londonu?'", rekao je West, koji je incident nazvao "apsurdnom situacijom".

"Bilo je to jako stresno za moju suprugu i moju djecu, ali bilo je i lakših trenutaka. To je bilo najbolje što je proizašlo iz toga, stvarno", rekao je glumac.

West i Fitzgerald bili su u braku 10 godina u vrijeme kada je on viđen u Rimu kako se ljubi s James, svojom kolegicom iz BBC-jeve miniserije The Pursuit of Love, a Daily Mail je čak izvijestio da West na fotografijama ne nosi svoj vjenčani prsten.

James je odbila javno govoriti o incidentu

Nekoliko dana nakon što su fotografije objavljene, West i Fitzgerald, koji zajedno imaju troje djece, javno su pokazali zajedništvo pozirajući novinarima i ljubeći se ispred svoje kuće u Londonu. Također su predali paparazzima potpisanu i rukom napisanu poruku na kojoj je pisalo: "Naš brak je jak i još uvijek smo puno zajedno. Hvala."

James je, pak, odbila javno govoriti o incidentu kada su je novinari upitali o tome. "Ah, nisam baš voljna razgovarati o tome. Ima puno toga za reći, ali ne sada, bojim se", rekla je za The Guardian 2021.

U svom novom intervjuu za Sunday Times, 54-godišnji glumac, koji je glumio princa Charlesa u vrijeme njegovog razvoda od princeze Diane u seriji Kruna, također je priznao da mu je iskustvo s time da je bio u središtu skandala dalo "vrlo dobro  razumijevanje" onoga kroz što je Charles prošao.

"Postoji taj užasan, leden trenutak kada se nešto otkrije o tebi. Mislim da svatko može razumjeti kakav je to osjećaj. Taj osjećaj užasa nije nešto na što ste navikli", rekao je West.

Pročitajte više