Zvijezda Krune o aferi s 20 godina mlađom kolegicom: Supruga i ja se sad šalimo s tim

Foto: Profimedia

Glumac Dominic West osvrnuo se na jedno od najtežih razdoblja u životu svoje obitelji. U intervjuu za The Sunday Times, West je govorio o tome kako su se on i njegova supruga, krajobrazna dizajnerica Catherine Fitzgerald, nosili s medijskom burom koja je nastala nakon što je fotografiran kako ljubi svoju kolegicu Lily James 2020. godine.

"Oklijevam govoriti u ime svoje žene jer je očito bilo užasno, posebno za nju", rekao je West na pitanje ima li dobrih stvari u njegovom "trenutku sramote". "Ali ponekad se šalimo s tim", dodao je. West se prisjetio kako su njih dvoje pronašli humor u novinskim izvještajima koji su pratili svaki njihov korak, rekavši da su "prikazivali ​​zajedništvo" svaki put kad bi izašli vani.

"Čak i ako smo samo tražili parkirang ili bilo što, čak i ako to ne može biti dalje od istine. I tako, kada izađemo van, nekako kažemo: 'Hoćemo li pokazati jedinstvo gore u Londonu?'", rekao je West, koji je incident nazvao "apsurdnom situacijom".

"Bilo je to jako stresno za moju suprugu i moju djecu, ali bilo je i lakših trenutaka. To je bilo najbolje što je proizašlo iz toga, stvarno", rekao je glumac.

West i Fitzgerald bili su u braku 10 godina u vrijeme kada je on viđen u Rimu kako se ljubi s James, svojom kolegicom iz BBC-jeve miniserije The Pursuit of Love, a Daily Mail je čak izvijestio da West na fotografijama ne nosi svoj vjenčani prsten.

James je odbila javno govoriti o incidentu

Nekoliko dana nakon što su fotografije objavljene, West i Fitzgerald, koji zajedno imaju troje djece, javno su pokazali zajedništvo pozirajući novinarima i ljubeći se ispred svoje kuće u Londonu. Također su predali paparazzima potpisanu i rukom napisanu poruku na kojoj je pisalo: "Naš brak je jak i još uvijek smo puno zajedno. Hvala."

James je, pak, odbila javno govoriti o incidentu kada su je novinari upitali o tome. "Ah, nisam baš voljna razgovarati o tome. Ima puno toga za reći, ali ne sada, bojim se", rekla je za The Guardian 2021.

U svom novom intervjuu za Sunday Times, 54-godišnji glumac, koji je glumio princa Charlesa u vrijeme njegovog razvoda od princeze Diane u seriji Kruna, također je priznao da mu je iskustvo s time da je bio u središtu skandala dalo "vrlo dobro  razumijevanje" onoga kroz što je Charles prošao.

"Postoji taj užasan, leden trenutak kada se nešto otkrije o tebi. Mislim da svatko može razumjeti kakav je to osjećaj. Taj osjećaj užasa nije nešto na što ste navikli", rekao je West.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.