Zvijezda Ludih sedamdesetih umrla 24 sata nakon lažne vijesti o njenoj smrti

Foto: Press

BIVŠA Bondova djevojka, Charliejeva anđelica i zvijezda serije Lude sedamdesete Tanya Roberts (65) preminula je u bolnici u Los Angelesu 24 sata nakon što je lažna vijest o njenoj smrti obišla svijet, potvrdio je BBC.

U ponedjeljak navečer TMZ-u je njen partner Lance O'Brien potvrdio da je preminula u bolnici Cedars-Sinai, nekoliko sati nakon što je demantirano da je umrla dan ranije.

Dakle, što se dogodilo?

Roberts je 24. prosinca šetala svoje pse, nakon čega se srušila. O'Brien ju je u nedjelju posjetio zadnji put u bolnici, a liječnici su mu rekli da joj se stanje naglo pogoršava. On ju je posjetio zadnji put, a kako je ispričao, tad je vidio da se gasi svjetlo u njenim očima. Utučen je izašao iz bolničke sobe i, bez razgovora s liječnicima, nazvao njenog agenta i rekao mu da se "oprostio od Tanye".

Nakon što je agent poslao priopćenje medijima da je glumica umrla, javili su se liječnici iz bolnice i pojasnili da je Roberts još živa i da se nalazi na Odjelu intenzivne njege.

Tijekom TV intervjua koji je davao za Inside Edition u ponedjeljak, O'Brien je primio obavijest pozivom iz bolnice da mu je partnerica živa.

"Govorite mi da je živa? Hvala bogu", snimljeno je kako govori.

Ipak, u ponedjeljak navečer stigla je vijest da je glumica preminula.

Njen prijatelj i PR agent Mike Pingel u nedjelju je izdao priopćenje u kojem je napisao da se Tanya srušila nakon šetnje sa psima, da je bila priključena na respirator i da je umrla. Za ABC je ispričao da su bili prijatelji više od 20 godina te da je ona bila pravi anđeo.

O'Brien je pak opisivao njihov zadnji susret.

"Bili smo nerazdvojni. Njeni ljubimci su izgubljeni bez nje, kao i ja. Držao sam je u njenim zadnjim trenucima, otvorila je oči. Posljednji put sam je pogledao u oči, imala je najljepše oči na svijetu", rekao je.

Pročitajte više