Zvijezda Marvela nije napala ženu? Objavljene poruke koje joj je navodna žrtva slala

Foto: EPA

GLUMAC Jonathan Majors nedavno je priveden zbog optužbi da je fizički napao ženu tijekom obiteljske svađe. Njujorška policija objavila je tada priopćenje u kojem navodi da je glumca privela nakon što je primila izvješće o ženi s lakšim ozljedama koja je prevezena u bolnicu. 

Objavljene poruke koje je navodna žrtva slala nakon uhićenja glumca

Žena je policiji rekla da je napadnuta te je, kako stoji u priopćenju, zadobila lakše ozljede vrata i glave i prebačena u bolnicu. Sada stižu detalji slučaja. Priya Chaudhry, odvjetnica glumca, podijelila je tekstualne poruke koje bi trebale dokazati glumčevu nevinost. 

Navodna žrtva je Marvelovoj zvijezdi poslala nekoliko poruka nakon njegova privođenja priznajući "da je ona bila ta koja je upotrijebila fizičku silu protiv njega". Na snimkama zaslona koje je podijelio portal Page Six, žena uvjerava glumca da će se "pobrinuti da se ništa ne dogodi" jer je ona "kriva što je pokušala zgrabiti njegov telefon". 

Majors negira optužbe za napad

Na kraju poruka je čak napisala i "volim te". Poslije nekoliko sati, nakon što glumac nije odgovorio na prve poruke, navodna žrtva je ponovno pisala. Rekla je da se davljenje nije dogodilo i da se zalaže kod okružnog tužitelja da ne podigne optužnicu protiv Majorsa. Odvjetnica je pokazujući poruke rekla da Majors u potpunosti negira da je napao ženu. 

Podsjetimo, prema policijskom priopćenju, vlasti su pozvane u stan u njujorškom Chelseaju nakon što su odgovorile na poziv u kojem je muškarac bio uključen u obiteljsku svađu sa ženom. Žena je policiji rekla da je napadnuta te je, kako stoji u priopćenju, zadobila lakše ozljede vrata i glave i prebačena u bolnicu.

"Žrtva je obavijestila policiju da je napadnuta. Policajci su stavili 33-godišnjeg muškarca u pritvor bez opiranja. Žrtva je zadobila lakše ozljede glave i vrata i prevezena je u područnu bolnicu u stabilnom stanju", rekao je glasnogovornik njujorške policije u izjavi za Associated Press. Glumac je nakon privođenja pušten iz pritvora.

Pročitajte više