Zvijezda PSG-a dobila otkaz nakon afere s manekenkom

Foto: Instagram

PSG je pola godine prije isteka otkazao ugovor Jeseju Rodriguezu nakon što se dvostruki osvajač Lige prvaka našao u seks-skandalu te jer je kršio zdravstvene preporuke oko pandemije koronavirusa.

Svestranog napadača na početku karijere uspoređivali su s Cristianom Ronaldom, no nakon što ga je ozbiljna ozljeda 2014. udaljila s terena na devet mjeseci te je 2016. prešao u francuskog giganta, nije se uspio nametnuti, čak ni na posudbama u nekoliko klubova.

U Parizu je poznatiji postao zbog svog burnog ljubavnog života, koji je uključivao i ružan prekid sa španjolskom zvijezdom Aurom Ruiz, koja ga je javno optužila za zanemarivanje trećeg od njegova četiri sina, Nyana.

Par je nakon raskida 2018. pokrenuo parnice, ali u međuvremenu su se pomirili. No njihova veza ponovno se našla u središtu pozornosti nakon što je optužen da ju je prevario s manekenkom Rocio Amar, koja je na Instagramu objavila audioisječke u kojima nogometaš svoju tadašnju partnericu opisuje kao ludu i dosadnu.

Rodriguez je poznavao Amar jer ona ima dijete s jednim od njegovih bivših kolega iz Reala, Christianom Cedresom, prenosi RT.com.

Prošlog tjedna na društvenim mrežama pojavio se video na kojem se čini da se Ruiz bijesno pokušava probiti kroz vrata Rodriguezovog doma kad je sumnjala na to da je unutra s Amar. 

"Te noći bila sam s njim i Aurah ga je zvala svakih pet minuta", rekla je Amar za Vanguardiju negirajući da je bila prijateljica s Ruiz, što su prenijeli neki mediji.

"Zaspali smo na kauču i zazvonilo je na vratima. Bila je to ona i on me tražio da se sakrijem. Otrčala sam u kupaonicu dok me ona vrijeđala i uništavala sav namještaj."

Amar tvrdi da je Aurah tražila da hitno razgovara s njom sljedeći dan, a Rodriguez ju je upozorio da ne govori njegovoj partnerici da su bili zajedno. Njihovu vezu opisala je kao "supertoksičnu", a tvrdi kako su imali "seksualne susrete" i u madridskom noćnom klubu.

Taj skandal prelio je čašu kod PSG-a, nakon što je Rodriguez prošli mjesec naslovnice punio kršenjem pandemijskih mjera kad je privatnim zrakoplovom odletio na Kanarske otoke s Ruiz i njezinim prijateljicama.

Jese je za PSG upisao samo 18 nastupa u kojima je zabio tek dva gola, a nije oduševio ni na posudbama u Las Palmasu, Stoke Cityju, Real Madridu i Sportingu. Nakon što je dobio otkaz, mnogi su se počeli sprdati s njim na društvenim mrežama.

Pročitajte više