Zvijezda serije Beverly Hills Shannen Doherty otkrila da joj se rak proširio na mozak

GLUMICA Shannen Doherty, najpoznatija po ulozi Brende u seriji Beverly Hills, 90210, obavijestila je obožavatelje da joj se rak proširio na mozak. Doherty je podijelila video na kojem je u bolnici. 

U siječnju pronašli metastaze u mozgu

"5. siječnja CT je pokazao metastaze u mom mozgu. Jučerašnji video prikazuje proces namještanja maske koju nosite tijekom zračenja mozga. 12. siječnja održana je prva runda zračenja", napisala je u opisu svog videa. 

"Moj strah je očit. Izuzetno sam klaustrofobična i svašta se događalo u mom životu. Sretna sam jer imam sjajne liječnike poput dr. Amina Mirahdija i nevjerojatne tehničare. Ali taj strah… Previranja… Tajming svega…. Ovako rak može izgledati", dodala je.

Rak dojke joj dijagnosticiran 2015.

Glumici je 2015. dijagnosticiran rak dojke. Godinu dana kasnije rekla je da se bolest proširila na njezine limfne čvorove. U svibnju 2016. podvrgnula se mastektomiji. Godinu dana nakon bolest je ušla u remisiju, no već 2019. godine Shannen je doznala da joj se rak vratio, proširio i da je u četvrtom stadiju.

Ranije ove godine doznalo se da se Doherty razvodi od supruga Kurta Iswarienka, za kojeg se udala u listopadu 2011. Razvod je potvrdila njena predstavnica Leslie Sloane za USA Today.

"Razvod je posljednje što je Shannen htjela. Nažalost, osjećala je da nema drugih opcija. Možete se obratiti Kurtovoj agentici Collier Grimm jer je ona intimno umiješana u to", rekla je kratko i tako sugerirala da je razlog razvoda bila druga žena.

Pročitajte više