Zvijezda Sopranosa: OnlyFans mi je spasio život, u 5 minuta sam otplatila hipoteku

Foto: Instagram

Zvijezda kultne serije The Sopranos, Drea de Matteo, otkrila je da joj je priključivanje platformi za odrasle OnlyFans "spasilo život", nakon što je zbog odbijanja cjepiva protiv covida-19 ostala bez glumačkih angažmana, sa samo 10 dolara na bankovnom računu.

52-godišnja glumica isprva je oklijevala oko pridruživanja platformi za odrasle, no sada je sretna zbog tog poteza jer se pokazao toliko unosnim da je sve svoje hipotekarne dugove otplatila u roku od pet minuta te čak pokrenula vlastiti posao. Osim što je zamalo izgubila kuću, glumica je također ostala i bez novca za uzdržavanje bolesnih roditelja s demencijom.

"To nas je spasilo. OnlyFans mi je spasio život, 100 posto. Ne mogu vjerovati da to govorim, ali stvarno nas je spasilo. Svatko tko me želi osuditi i poniziti, neka samo izvoli. Samo se nadam da se nikada neće naći u poziciji u kojoj sam se ja našla, da se moram brinuti za dvoje male djece. To je spasilo moj dom koji nam je bio vrlo važan. I osim svega toga, dao mi je dovoljno novca da sama pokrenem i financiram ULTRAFREE", rekla je za Daily Mail.

De Matteo je, naime, imala samo 10 dolara na svom bankovnom računu kada je otvorila profil na OnlyFansu. Priznala je i da se našla u teškoj financijskoj situaciji nakon što je imala problema s otplatom hipoteke pa na kraju nije mogla platiti astronomski iznos koji je dugovala.

"Stavili su mi ovrhu i kuća mi je bila poplavljena pa sam je pokušavala brzo prodati. Istodobno sam izgubila mamu, a moja druga mama, koja ima demenciju, ostala je bez novca za njegovateljicu. Nisam znala što je gore", ispričala je glumica koja se uspjela snaći dosjetivši se OnlyFansa.

"U pet minuta uspjela sam vratiti iznos koji mi je trebao"

"U pet minuta uspjela sam vratiti iznos koji mi je trebao da ne dođe do prodaje moje kuće", ispričala je. Međutim, pridruživanje OnlyFansu u početku nije bilo nešto što je Drea željela učiniti, a kad se prvi put pozabavila tom idejom, ona i njezin suprug razmišljali su o tome da udruže snage i tamo stvore neki svoj kvazi-podcast.

"Učinila sam to, ali zapravo to nisam htjela učiniti. Dosta sam se zagrijala za to i postalo je viralno i ljudi su poludjeli. Mislim, početna ideja za otvaranje OnlyFansa bila je da smo Robbie i ja namjeravali napraviti podcast koji bi bio kontroverzan. Htjeli smo ga naplaćivati kako nas mediji ne bi uništili zbog toga, a Robbie bi mi tu i tamo malo izmasirao stopala jer morate dodati malo nečeg takvog za OnlyFans", ispričala je.

Iako se platformi za odrasle pridružila iz čiste nužde, s vremenom je to zavoljela i to ju je osnažilo pa ne planira odustati u skorije vrijeme. "Dobar je osjećaj vidjeti te fotografije. Možda ih tu i tamo malo dotjeram, ali istina je da se snimam uživo tako da fanovi mogu vidjeti kako se fotografiranje događa u stvarnom vremenu", priznala je de Matteo koja je, osim što je uspjela otplatiti dugove, također pokrenula modni brend ULTRAFREE.

Stil odijevanja inspirirao je njezin 12-godišnji sin Waylon. "On je nahajpani mali luđak, a nama je to upalilo jer planiramo izbaciti limitirane kolekcije od kojih su neke ručno izrađene u našem dvorištu. Naša odjeća promovira slobodu - ne dopustite da vam govore tko ste, vi već znate tko ste bez obzira na sve i svakoga. Budite slobodni", zaključila je.

De Matteo je u seriji The Sopranos utjelovila Adrianu La Cervu, dugogodišnju djevojku, a kasnije i zaručnicu štićenika Tonyja Soprana, Christophera Moltisantija, a za svoju izvedbu osvojila je nagradu Emmy za najbolju sporednu glumicu 2004.

Pročitajte više