Zvijezda Star Treka poginula u 27. godini nakon bizarne nesreće

Screenshot: YouTube

ANTON YELCHIN, glumac poznat po ulozi Chekova u slavnom Star Treku, preminuo je u 27. godini života nakon bizarne nesreće u dvorištu njegova prijatelja.

Prema policijskim izvorima, mladog glumca je u San Fernandinu oko jedan sat iza ponoći udario njegov vlastiti auto. Automobil je navodno bio izbačen iz brzine, a na strmoj nizbrdici se počeo kretati te je prikliještio glumca o zidani poštanski sandučić, uz dvorišna vrata. Nažalost, Yelchin je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nesreće.

Mladi je glumac glumio u nizu manjih filmova prije no što je dobio uloge u trileru Alpha dog i tinejdžerskoj komediji Charlie Bartlett, a najveći uspjeh njegove karijere bile su uloge u Star Trek franšizi.

Posljednji film u kojem je glumio, Zvjezdane staze: S one strane, premijeru bi trebao doživjeti u srpnju.

Yelchin je podrijetlom bio iz Rusije, od kuda su mu se roditelji, uspješni klizači, preselili u SAD kada je glumac još bio sasvim malo dijete.

Obitelj je zamolila za privatnost u ovom teškom trenutku, dok se brojni fanovi od voljenog glumca opraštaju ispod njegove posljednje fotografije koju je prije samo dva dana objavio na Instagramu.

Društvene mreže su pak zatrpane tužnim statusima obožavatelja koji ne mogu vjerovati da je mlada zvijezda stradala na tako tragičan način.

Pročitajte više