Zvijezda Teorije Velikog praska šokirala fanove: "Deseta sezona je zadnja po mom ugovoru"

Screenshot: YouTube

SERIJA "Teorija velikog praska", koja je proglašena najboljom komedijom koja se emitirala u Sjedinjenim Američkim Državama nakon "Prijatelja", uskoro bi mogla doći svom kraju.

Tijekom Comic-con u Londonu Kunal Nayyar, koji glumi Raja Koothrappalija u popularnoj seriji, otkrio je da ne zna što će se dogoditi i hoće li se uopće išta događati nakon desete sezone popularne serije.

"Sljedeća sezona, kako stoje stvari u našim ugovorima, može biti i posljednja. Da budem potpuno iskren, znam da ljudi žele znati što će se dogoditi nakon desete sezone, ali ja nemam te informacije", rekao je, prenosi E! Magazine.

S obzirom na to da je glumac prije samo mjesec dana rekao da bi serija mogla dogurati i do svoje 20. sezone, ovo je velik zaokret u njegovoj priči koji je šokirao obožavatelje.

"Imamo još jednu sezonu u ugovoru, desetu. Osim toga ništa drugo ne znam, ali ću nastaviti raditi ovo dok god me budu htjeli", rekao je fanovima koji nisu skrivali svoje razočaranje.

Snimanje devete sezone završilo je u travnju, a u najgorem slučaju fanovima ostaje još jedna sezona u kojoj će moći uživati u forama najpopularnijih štrebera na svijetu. 

Pročitajte više