Marko Bošnjak ima duet sa srpskom Gen Z senzacijom, pjesmu izveli na Prideu

Foto: Dorijan Jurinjak

Dvoje glazbenika nove generacije - Marko Bošnjak iz Hrvatske i Iva Lorens (Kontra Rights) iz Srbije zajedno su snimili pjesmu Asfalt - pjesmu koju predstavljaju kao "savršen soundtrack za divlje ljetne noći".

>>Mladi hrvatski pjevač o radu u fast foodu: Ljudi očekuju da s 19 godina imam 3 firme

Marko i Iva privatno su odlični prijatelji i ova suradnja je bila samo pitanje trenutka, a nastala je, kažu, "spontano kako i nastaju sve najbolje stvari". Pjesmu je producirao Filip Majdak.

"Ova pjesma je inovacija mojeg dosadašnjeg glazbenog izričaja jer volim biti raznolik i uvijek iznenaditi. Moja publika će sigurno biti iznenađena jer je drugačije od onog na što su od mene navikli čuti, ali se nadam da će iznenađenje biti ugodno. Mislim da će pjesma zapaliti eter i osvojiti srca slušatelja jer mami na ples i idealna je za ovo ljetno vrijeme", o pjesmi je ispričao Marko.

"Marko i ja se družimo već neko vrijeme i mislim da su svi očekivali ako napravimo nešto zajedno, da će to biti balada, ali volim što smo kroz ovu pjesmu predstavili jednu zajedničku ljubav prema pop muzici, Berlinu u kome smo oboje živjeli. Mislim da smo uspjeli složiti pjesmu koja će se cijelo ljeto slušati sa spuštenim prozorima tijekom dugih vožnji i mamiti na ples na tulumima", rekla je Iva.

Pjesmu izveli na zagrebačkom Prideu

Pjesmu su već premijerno izveli u Beogradu te na nedavnom zagrebačkom Prideu, gdje je Marko nastupao. Reakcije publike bile su i više nego odlične, a za Asfalt su snimili i spot koji režijski potpisuje Domy Media.

"Rad na ovom projektu bio je izuzetno zanimljiv i osvježavajući izazov za mene. Posebno me obradovalo raditi s ovako talentiranom ekipom, gdje je sve teklo glatko zahvaljujući izvrsnom planiranju i organizaciji. Posebno mi je bilo zanimljivo raditi u novom žanru, jer inače snimam rep spotove, što je ovom projektu dalo dodatnu dozu uzbuđenja i kreativnosti", ispričao je redatelj spota Dorian Domiter.

Marko Bošnjak, dobitnik je nagrade Porin u kategoriji Novog najboljeg izvođača, jedan od najperspektivnijih glazbenika nove generacije i najmoćnijih vokala domaće glazbene scene. Beograđanku Iva Lorens opisuju kao "regionalnu zvijezdu svjetskog kalibra" koja se na ovogodišnjoj Beoviziji natjecala s pjesmom Dom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.