Slava ima cijenu: "Plaćam odvjetnike, agente i tjelohranitelje više od hipoteke"

Foto: Instagram, Profimedia

MNOGI glumci, pjevači i druge slavne osobe imaju love o kojoj većina nas može samo sanjati. Nekad im upravo činjenica da su bogati i slavni radi probleme i zbog toga zapadnu u neugodne situacije. Evo kroz što oni prolaze zbog slave i koliko ona zapravo košta.

"Željela bih biti majka, ali nemam dovoljno love"

Sydney Sweeney je pričala za Hollywood Reporter o svojoj želji da bude majka i kako je još ne može ostvariti. "Da sam htjela uzeti šestomjesečnu pauzu (kako bih dobila dijete), nemam prihoda da to pokrijem. Nemam nikoga da me podržava, nemam nikoga kome bih se mogla obratiti", kazala je.

"Ne plaćaju glumce kao prije. Etablirane zvijezde i dalje dobivaju plaću, ali moram dati 5 posto svom odvjetniku, 10 posto svojim agentima, 3 posto svom menadžeru. Moram plaćati svog publicista svaki mjesec, a to je više od moje hipoteke", dodala je. 

"Puno plaćam tim koji brine za moju sigurnost"

Margot Robbie je zbog uloge Harley Quinn u filmu Suicide Squad morala imati tjelohranitelje i sigurnosni tim jer se bojala za svoju sigurnost. "Postoje sve te stvari koje naučiš usput, na primjer kad dobiješ prijetnje smrću. Pametno je imati sigurnosni tim da provjeri prošlost onoga tko ih je poslao."

"Nekad trebate i osiguranje za odlazak na određene događaje. I svaki put kada radite tu provjeru prošlosti određene osobe, to košta 2000 dolara (oko 1849 eura), pa uzmite to u obzir kada se upuštate u ovo", rekla je za Hollywood Reporter.

"Morate potrošiti puno para kako biste bili u trendu"

Busy Phillipps je izjavila za Page Six da mora potrošiti puno love kako bi ostala u trendu. "Moram stalno raditi. To je tako istinito. Frizura, šminka i garderoba i to košta. Zaradim ja novac, ali, osim plaćanja računa, ima toliko stvari na koje moram obratiti pozornost i platiti kada se pojavim negdje. Producentska tvrtka će platiti samo određeni postotak, vi morate nadoknaditi ostatak."

"Uvijek ja častim sve i plaćam račune"

Sharon Stone kaže da se od nje očekuje da stalno časti. "Jako je skupo biti slavan. Izađete na večeru, a za stolom je 15 ljudi i tko dobije račun? Svaki put dobijete račun u iznosu od 3000 dolara (oko 2774 eura)", otkrila je za InStyle. 

"Više puta sam na događaje nosila istu haljinu"

Tiffany Haddish je više puta na raznim događajima odjenula haljinu Alexandera McQueena koju je prvotno kupila za premijeru filma Girls Trip. "Oh, dovraga, ne. Ovo je moja hipoteka. Ne mogu nositi ovu haljinu", bila je njezina prva reakcija na cijenu haljine koja je bila 4000 dolara (oko 3699 eura). Bila je shrvana kada je shvatila da je više ne može vratiti. 

Pjevačica je zaradila siću od svog prvog ugovora

Toni Braxton je od svog prvog glazbenog ugovora zaradila samo 1972 dolara (1824 eura) nakon što je svojoj izdavačkoj kući dala dio novca zbog troškova, a to je uključivalo glazbene spotove, putovanja, odjeću i vrijeme provedeno u studiju.

"Više se ne vozim prvom klasom u avionu jer nemam novaca"

Ashley Greene tvrdi da ju vožnja prvom klasom u avionu puno košta pa je izbjegava. "Film Twilight me uništio. Kada je sve završilo, letenje u prvoj klasi je postalo jednostavno preskupo. Jednostavno se ne isplati, zbog cijene", rekla je Marie Claire.  

"Bankrotirao sam"

Pokojni Aaron Carter imao je tijekom života financijske probleme. "Financijski stojim jako loše. Kad sam napunio 18 godina, morao sam platiti porez. Bio sam podnio i zahtjev za bankrot i imao sam preko 100 tisuća dolara (oko 92 tisuće eura) duga", rekao je jednom prilikom u emisiji Life or Debt na Spike TV-u. 

"Grcam u dugovima"

Adelaide Kane grca u dugovima. "Danas sam saznala da internet misli da vrijedim 4 milijuna dolara (oko 3.6 milijuna eura). Moj dug govori drugačije. Gdje je taj novac", rekla je u kasnije u izbrisanom TikTok videu. 

"Nemam više love koju sam zaradila kao mala"

Christy Carlson Romano opisala je kako je brzo potrošila novac koji je zaradila kao dječja zvijezda. "Kad ste dijete, nije vam rečeno da će posao usporiti. Zapravo, rečeno mi je suprotno, točnije moja mama i neki iz mog tima su mi rekli da ću nastaviti zarađivati. Ali nisam. To je izazvalo neku vrstu prijezira u meni. To je ogroman pritisak i mislim da sam se uništila", rekla je u YouTube videu.

 

Pročitajte više