Zvijezde okupirale Jimmy Woo klub, po Umagu partijali i Kiro, Kerum, Jure Radić i Hloverka



NEDAVNO otvoreni klub Jimmy Woo u Umagu je brzinom svjetlosti postao omiljena destinacija naših zvijezda. Hedonističko okupljalište nerijetko je puno poznate ekipe iz medijskog svijeta kao i mladih ljudi željnih dobre zabave.

Nastup popularnog talijanskog Dj-a Simona Adamsa privukao je velik broj poznatih. Tako su se u odličnoj atmosferi kluba smještenog u slikovitoj laguni Stella Maris našli sveprisutni mister Hrvatske Bruno Orešković te Boris Mirković kojeg se mogao vidjeti u društvu Renea Bitorajca i simpatične Mile Elegović. Stilistica Marija Cvitanović također je bijeg iz svakodnevice pronašla u istarskom klubu. Našli su se tamo i Igor Štimac te Mario Mlinarić u društvu kolegice iz Zabranjene Ljubavi Anite Periše.

Iako dosta mlad, Simon Adams je jedan od cjenjenijih Dj-a čija se karijera penje vrtoglavom brzinom. Neka od imena s kojima je imao čast raditi i svirati su velikani glazbene scene poput Pete Tong, Martin Solveig, Roger Sanchez, Eric Morilla te mnogi drugi.


Svečana večera povodom dvadesete obljetnice teniskog turnira u Umagu

Osim u dobroj zabavi u Umagu se može uživati i u vrhunskom sportu. Naime, ove godine teniski ATP Studena Croatia Open turnir slavi dvadesetu obljetnicu. Slavilo se u restoranu "Mare e Monti" u kompleksu Stella Marisa.

Na održanoj večeri u vrhunskim delicijama, između ostalih su uživali splitski gradonačelnik Željko Kerum, Hloverka Novak Srzić, Jure Radić, predsjednik uprave Zagrebačke banke Franjo Luković sa suprugom, gradonačelnik Umaga Vili Bassanese te bivši ministar Ivica Kirin.

Pročitajte više