Zvijezde pjevaju: Neuvjerljivi Ines Bojanić i Giuliano otpjevali svoje

INES BOJANIĆ i Giuliano nisu skupili dovoljan broj bodova i glasova te neće nastaviti natjecanje u glazbenom showu Zvijezde pjevaju.

"Hvala svima, sad se vraćam kući mužu i djetetu"

"Ostala su najbolja tri najbolja para koja su mogli ostati", kazala je Ines nakon što je Barbara pročitala njihova imena. "Zahvaljujem se svima koji su mi pomogli da dođem do šeste emisije i hvala Giulianu koji je bio krasna podrška na pozornici", rekla je lijepa glumica i dodala kako se sada vraća kući, mužu i djetetu. "Hvala svima koji su glasali za nas, bilo mi je super. Hvala i tebi Ines, bila si vrijedna", rekao je svojoj partnerici Giuliano, zabunom je nazvavši Ivana.

Inače, parovi su večeras po prvi puta pjevali po dvije pjesme, a ova, 6. po redu emisija, bila je posljednja koja je show dijelila od velike završnice, polufinala i finala 4. sezone showa "Zvijezde pjevaju". Nastupe su tijekom večeri ocjenjivali i komentirali: Ksenija Erker, Nikša Bratoš, Husein Hasanefendić Hus i Vanna, a svoje su pjevačko umijeće redom pokazali Tamara Loos i Marko Tolja, Ines Bojanić i Giuliano, Ivana Husar Mlinac i Boris Mirković te Ana Vilenica i Jacques Houdek.

"Vjerovao bih vašoj izvedbi čak i da ne razumijem hrvatski"


Emisiju su nastupom otvorili Tamara i Marko, a pjevali su hit Olivera Dragojevića "Vjeruj u ljubav". "Podigli ste letvicu, međutim ovo je večeras bilo malo ispod onoga na što smo navikli. Mislim da tonalitet nije bio najsretniji, a početak je bio prenizak", komentirao je Hus s kojim se složila i Vanna. "Djelovala si mi uplašeno i malo si popustila pred kraj", komentirala je Tamarin nastup. S drugim je nastupom žiri bio zadovoljniji, a Nikša je njihovu izvedbu "Puta ka sreći" kratko komentirao rekavši da bi "vjerovao njihovoj izvedbi čak i da ne razumije hrvatski".



Ines i Giuliano muku mučili s tonalitetom

Ines i Giuliano su za početak otpjevali duet Ivane Banfić i Dine Merlina "Godinama". "Ovo je pjesma o varanju i prijetnjama, što na Balkanu jako dobro funkcionira. Ipak, u tvojoj je izvedbi to zvučalo nježnije", komentirala je Vanna. "Ovo je izvrstan primjer kako glumačko iskustvo dobro dođe. I kada ste tiho pjevali bili ste uvjerljivi", pohvalio je Nikša izvedbu Požežanke, dok je Hus izrazio svoje nezadovoljstvo izborom pjesme. "Nisam sretan s izborom pjesme, a falilo mi je i malo dosljednosti u izvedbi. Nije to leglo kako treba", kritičan je bio Nikša.

Druga pjesma u izvedbi simpatičnog para bila je "Reach Out I'll Be There" grupe Four Tops. "Ines, nije bilo uvjerljivo. Falilo je snage, ali za izgled i dalje idu sve pohvale", komentirala je Vanna drugi večerašnji nastup. Husu je ipak druga izvedba bila bolja od prijašnje. "Problem je bio u tonalitetu. Mislim da ti je bilo malo nisko, pa je izostala energija", rekao je Hus, dok se jedino Kseniji činilo kako je druga pjesma bila bolja i zvučala uvjerljivije od prve.

Ivana i Boris od oduševljenog žirija dobili najbolje ocjene

Izvedba rock hita australskog AC/DC-a "You shook me all night long" oduševila je žiri. Nikša im je rekao kako su u prvoj emisiji sebi, ali i ostalima, postavili visoke kriterije te pohvalio izvedbu dok je Ksenija ostala oduševljena. "Čini mi se da već treću emisiju pjevate isti žanr i svaki put je dobro. Ipak, ovaj je put bilo najbolje. Borise, mislim da ste dosegli svoj maksimum", kazala je Ksenija.

Nakon AC/DC-a Ivana i Boris su otpjevali "Ostala si uvijek ista" Miše Kovača. Druga pjesma bila je potpuno drugačija od rock hita, a odmak u balade se nije posebno svidio žiriju. "Prva pjesma mi je bila bolja od ove", kazala je Ksenija, a s njom se složio i Nikša.

"Bilo bi odlično da možemo dijeliti posebne ocjene za umjetnički dojam"

Nakon Anine i Jacqueove izvedbe pjesme "Mercy" neki su članovi žirija ostali zbunjeni. "Ima pjesama kojima tvoj glas paše, a što je ovo večeras bilo, ja i dalje ne znam", komentirala je Vanna koju simpatični par ipak nije mogao potkupiti komplimentima.""Bilo je falševa, ali sam ostao fasciniran vašom hrabrošću. Mi ponekad zaboravimo da pola dueta pjeva osoba koja je amater, a ako tome dodam i činjenicu da ovu pjesmu nije jednostavno izvesti, to je jedan veliki
plus. Pokazuješ da možeš", nešto je blaži na riječima bio Hus dok se Ksenija zapitala tko bi uopće mogao ravnopravno stajati uz Jacquesove vokalne sposobnosti.

"Bilo bi odlično da imamo posebne ocjene, jednu za umjetnički dojam, a drugu za tehnički. Dvoglasi vam nisu bili najčišći", komentirao je Nikša drugi nastup Ane i Jacquesa. "Pjevali ste 'Tako lako', jednu energičnu pjesmu, a tvoj je dječji glas i scenski nastup bio pun pogodak", pohvalila je Anu Ksenija te dodala kako je glumici jasno na koji će način dobiti publiku na svoju stranu. I Husu se izvedba svidjela te je dodao kako je u rock´n´rollu ponekad energija važnija od same tehnike.



Pročitajte više