Zvijezde Slagalice strave i Divljeg zapada u Slavoniji snimaju film domaćeg redatelja

Foto: Press

Brojne osječke i baranjske lokacije i ovaj će mjesec postati prave filmske kulise povodom nastavka snimanja filma Wrongful Death 2: Bloodlines, drugog dijela trilera redatelja, producenta i glumca Vjekoslava Katušina, scenarista Miroslava Trčka te koproducenta Milana Papića.   

Snimanju se tijekom lipnja pridružuju slavni detektiv iz kultne franšize Slagalica strave Costas Mandylor te Bai Ling, kinesko-američka glumica poznata po ulogama u filmovima Divlji zapad s Willom Smithom te Crveni ugao s Richardom Gerom, ali i mnoštvom drugih uloga kao što je utjelovljenje lika Archara u višestruko nagrađivanoj televizijskoj seriji Izgubljeni.

Također, na snimanju će se pojaviti i njemačka pjevačka senzacija Joey Heindle, 13-godišnji Emin Račić koji u nastavku glumi sina Costasa Mandylora te već poznati glumci iz prvog filma Wrongful Death, Alon Herth i Jenny Paris.

"Robert Miano, Massi Furlan i Chris Moss u Osijeku su ranije snimili svoje scene, a u lipnju nastavljamo snimanje s još dva holivudska imena - Costasom Mandylorom i Bai Ling", podsjeća Katušin, dodajući kako mu je veliko zadovoljstvo i čast raditi s takvim profesionalcima.

"Snimanje do sada prolazi i bolje od planiranoga, a posebno me raduje što snimamo baš u mojoj rodnoj Slavoniji i Baranji, i to s ovakvom zvjezdanom postavom. Vjerujem da smo za ovaj projekt okupili najbolje od najboljih i na to smo jako ponosni", ističe Katušin.

Uskoro će im se pridružiti Eric Roberts i Michael Paré

Katušin najavljuje nastavak snimanja i tijekom srpnja, kada će im se u Hrvatskoj pridružiti glumačke legende Eric Roberts i Michael Paré, koji i utjelovljuju glavne likove u prvom dijelu ovog filmskog trilera, te švicarska glumica Silvia Spross.

"Zahvalni smo na velikoj zainteresiranosti javnosti, posebno lokalnog stanovništva, te se nadamo da ćemo im nekad u skorije vrijeme moći i prikazati ono na čemu smo vrijedno radili sve ove mjesece. Planiramo premijeru prvog filma u Hrvatskoj, a onda svakako i drugog, ali nećemo još otkrivati baš sve detalje", zaključuje Katušin.

Podsjetimo, radnja prvog filma Wrongful Death odvija se oko nastojanja Davida Moorea (Michael Paré) da pronađe pravu istinu o ubojstvu svojega sina, a to pokušava doznati od kćeri senatora McElroya (Eric Roberts), dok se u nastavku Wrongful Death 2: Bloodlines detektiv Bruce Williams (Chris Moss) suočava sa serijom brutalnih ubojstava i brojnim misterijima i tajnama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.