Zvijezde Slatkih malih lažljivica: Muški su glumci u seriji bili plaćeni više od žena

Foto: Press

Bez obzira na to jeste li gledali Slatke male lažljivice ili niste, sigurno vam je iz samog naslova jasno da je serija fokusirana na skupinu ženskih likova. Utjelovile su ih Lucy Hale, Ashley Benson, Shay Mitchell, Troian Bellisario i Sasha Pieterse.

Međutim, unatoč tome što je glavna glumačka postava isključivo ženska, bivše glumice Slatkih malih lažljivica Sasha i Tammin Sursok nedavno su otkrile da su muškarci u seriji u početku bili više plaćeni od žena po epizodi.

Nedavno je Sasha - koja je imala samo 12 godina kada se prvi put pojavila u seriji kao Alison DiLaurentis - gostovala u podcastu Pretty Little Liars: True Crime, koji vode Tammin i njezina bivša kolegica Lindsey Shaw.

Glumice tražile povišicu tek nakon četvrte sezone

Tammin je glumila Jennu Marshall, dok je Lindsey glumila Paige McCullers. Trio je imao raspravu o razlikama u plaćama između muških i ženskih glumaca, a Sasha je otkrila da su muškarci zarađivali više od njih po epizodi.

Tammin je zatim otkrila da su se žene udružile kako bi tražile povećanje plaće tek tijekom snimanja četvrte ili pete sezone serije.

"Sve smo zajedno otišle i tražile povišice. Plaćale smo svog menadžera, svog agenta, svog odvjetnika… Zatim smo davale 5000 dolara za svog publicista, a onda porez… Dobivale smo, otprilike, 30% onoga što bismo zaradile", opisala je troškove.

Pročitajte više