Zvijezdi Avengersa ne žele pokazati čitav scenarij filma zbog urnebesnog razloga

Screenshot: YouTube

REDATELJI Anthony i Joe Russo nisu dali potpuni scenarij zvijezdi svog filma "Avengers: Endgame", Tomu Hollandu, jer - on jednostavno ne može držati jezik za zubima.

"Tom Holland ne dobiva scenarij. Tom Holland dobiva svoje rečenice i to je to. On čak i ne zna s kim glumi scenu. Samo mu onako otprilike objasnimo što se događa u sceni jer je njemu veoma teško držati jezik za zubima", izjavio je Joe Russo tijekom predstavljanja filma u Indiji. 

Filmaš je to izjavio na 1. april, no svjetski mediji uvjereni su da se nije šalio jer mladi Holland zaista ima problema s tim da ne izbrblja spoilere filmova u kojima glumi u javnosti. 

Holland je 2018. godine i sam potvrdio da ima takav tretman na setu. "Sjećam se da su mi braća Russo u 'Avengersima' govorili samo: 'Dakle, stojiš tu i boriš se protiv jednog tipa', a ja bih pitao protiv koga, na što bi mi oni rekli da mi ne mogu reći jer je to tajna. Dakle, samo bih stajao tamo i tukao se sa zrakom 15 minuta", rekao je nesretni Holland.

I zaista, braća Russo imaju itekako mnogo razloga za svoj oprez kad se o Hollandu radi. Tako je najavio da će biti dva nastavka filma "Spider-Man: Homecoming" mnogo prije nego što su iz Marvela najavili da će taj film biti franšiza.

Otkrio je i naslov filma "Spider-Man: Far From Home" mnogo prije svih drugih, pokazavši logo na Instagramu. 

Spoilao je i film "Infinity War‘s" kad je pred punim kinom gledatelja koji su tek čekali da vide film izašao na pozornicu i viknuo: "Živ sam!" te tako otkrio kraj filma.

Zbog svega toga nema scenarija za Hollanda, a što će se događati u filmu, saznat će se krajem travnja kad službeno dolazi u svjetska kina. Osim, naravno, ako se Holland ranije ne dočepa scenarija...

Pročitajte više