Zvijezdu Moderne obitelji napali zbog "gole haljine", "sestra" je odmah branila

Foto: Instagram

SARAH HYLAND brzo je stala u obranu Ariel Winter, prijateljice i sestre u seriji, nakon što su neki njezini pratitelji kritizirali prozirnu crnu haljinu koju je odabrala zvijezda Moderne obitelji.

Zvijezde koje glume sestre Dunphy u popularnoj seriji već više od 10 godina družile su se na subotnjem tulumu u Sunset Room Hollywoodu, a i druge zvijezde showa pohvalile su se fotografijama sa zabave kojom su obilježile kraj snimanja.

"Volim ove ljude svim svojim srcem", napisala je Hyland na Instagramu uz galeriju fotografija. "Uvijek ćemo biti Dunphyji i uvijek ćemo imati jedna drugu", dodala je između ostalog.

No među brojnim komplimentima koje su dobile, našao se i jedan ne tako lijep komentar koji 29-godišnja glumica nije mogla ignorirati. "Što je mislila da je to obukla... ali ozbiljno", glasio je komentar koji se odnosio na haljinu Ariel Winter.

"Da je seksi i samopouzdana žena", odgovorila je Hyland. "Svi koji imaju negativne komentare o mojoj sestri mogu odjebati jer ja neću to tolerirati", poručila je te dobila više od 7 tisuća lajkova za svoj komentar.

Glumičin zaručnik, bivši natjecatelj reality showa Bachelorette Wells Adams, također je komentirao fotografije, a djevojkama je poručio da obje izgledaju sjajno.

Moderna obitelj prikazuje se od 2009. godine i osvojila je 5 Emmyja. Serija će svoje emitiranje završiti 11. sezonom, čija posljednja epizoda je na rasporedu 8. travnja.

Pročitajte više