Zvjezdica je rođena: "Folerica" Đana rasplesala Alku

Foto: Press

DA ĐANA Smajo ima “ono nešto” žiri je shvatio još u trećoj emisiji “Zvjezdica” kada je ova dvanaestogodišnja Splićanka prvi put stala na pozornicu “Zvjezdica”.

“Kad zaboraviš sve i u tvojoj glavi nema nikakvih pravila, jednostavno uživaš! To je najviši stadij umjetnosti, tu prestaje zanat”, komentirao je njezinu izvedbu pjesme „Oh la la la“ maestro Zdravko Šljivac. I on se, baš kao i ostatak žirija, podigao već nakon drugog stiha, a njezin je nastup posebno obradovao Alku Vuicu koja je i zaplesala.

„Fenomenalno! Rekla sam ti prošli put da je onaj „outfit“ operne dive malo „too much“ za tvoje godine i drago mi je što si večeras stavila ovaj vjenčić cvijeća na glavu. Sve je bilo divno, uopće nemam nikakvih zamjerki“, kazala je Alka Vuica, a Enis je Đanu zezao da se „folira na pozornici“ jer je cijeli nastup odradila s lakoćom.

„Uz to što si odlična pjevačica, ti si i odlična zabavljačica. Stvarno su mi natjecatelji večeras fantastični, sad se brinem za nas, ne za tebe i ostale. Kako ćemo mi pored vas toliko talentiranih i izvanrednih? Što da radimo?“, komentirao je Luka Nižetić.

Pročitajte više