"Maja Blagdan na aparatima": Internet je prepun fora o nastupu Saše Lozara

Screenshot: HRT/YouTube

SAŠA LOZAR svojim je nastupom na prvoj polufinalnoj večeri Dore privukao pažnju na internetu, a ljudi se ne prestaju sprdati s njegovim glasom. Usprkos urnebesnom falšu tijekom izvedbe, uspio je s pjesmom Ne plačem zbog nje izboriti svoje mjesto u nedjeljnom finalu ovogodišnje Dore, a internet je prepun fora o njegovom nastupu.  

"Kad se mačke u susjedstvu posvađaju"

"Svi mi plačemo zbog tebe i tvog nastupa", "Kad se mačke u susjedstvu posvađaju", "Ovo ću si staviti na alarm" i "Maja Blagdan na aparatima", samo su neki od komentara na YouTubeu. 

No i ekipa na Redditu sprdala se na račun njegovog nastupa, a ovo su neki od komentara. 

"Saša Lozar je onaj je*eni komarac kojeg čuješ kad ugasiš svjetlo i legneš jer misliš da si ih sve pobio", našalio se jedan korisnik, a drugi se nadovezao: "Zvuči kao da netko kolje mačke." 

"Zvuči kao da daviš patku koja se nadisala helija", "Moja nova budilica" i "Lozar ubio, taj vrisak je ustvari patnja koju svi osjećamo dok gledamo Doru", neki su od komentara. 

Podsjećamo, Lozar je komentirao svoj nastup napisavši na Instagramu: "Slušajte, bolje biti viralan nego sterilan. Jebiga. Shit happens. Vidimo se u finalu! Još je k tome veljača, mačke će me razumjeti." 

Pročitajte više