18.6 mil. pregleda: Stric saznao da će nećak dobiti ime po njemu, pogledajte reakciju

Screenshot: TikTok

Reakcije obiteljskih članova na novorođenče često su prekrasni trenuci koji zauvijek ostaju u sjećanju. Jedan takav trenutak podijelila je mama, Katie Stone, na TikToku. Snimila je trenutak kada je njen šogor, Hayden, saznao da će njegov nećak dobiti ime po njemu.

Devet mjeseci, budući stric bio je izvan sebe od uzbuđenja dok je čekao da upozna bratova sina. Kad je taj dan napokon došao, uletio je u bolničku sobu spreman primiti novorođenče, ali nije očekivao lijepe vijesti koje su uslijedile.

Katie je snimala taj trenutak jer je željela zabilježiti Haydenovu reakciju kada sazna da će bebu nazvati po njemu. Naravno, saznanje da će mališan nositi njegovo ime bilo je emotivno iskustvo za Haydena.

@_katiestone You all loved Hayden’s reaction to finding out he was gonna be an uncle…here he is finding out that we named the baby after him 🥹🥰 #fyp #babyboy ♬ original sound - Katie Stone

Otkad je objavljen, video je skupio preko 18.6 milijuna pregleda i više od 3.2 milijuna lajkova, a Haydenova reakcija oduševila je mnoge korisnike TikToka.

Pročitajte više