18-godišnja mama zaradom od videa na TikToku prehranjuje cijelu obitelj

18-GODIŠNJA Sarah Magusara zvijezda je TikToka. Ima 13,3 milijuna pratitelja i kaže da svoju cijelu mladu obitelj prehranjuje novcem koji zaradi putem te aplikacije. 

Proslavila se kratkim snimkama plesa sa svojom kćerkicom. S vremenom je morala otvoriti e-mail za poslovne upite koje prima na dnevnoj bazi.

„Brat me naučio plesati. 2016. sam se priključila lokalnoj plesnoj grupi uz koju sam se usavršavala. Oni su imali znanja iz baleta, jazza, hip hopa i tako je moje znanje raslo“, kaže Magusara za Nine Honey.

@sarahmagusara

Decided to add in some foot work while doing dis dance hehehe 🤪

♬ Say So x Like That x Do It Again - goalsounds

Osobe s puno pratitelja na TikToku mogu zaraditi više od 10.000 dolara po objavi. TikTok Money Calculator temeljem Sarinih detalja dolazi do izračuna da je cijena njene sponzorirane objave između 7970 i 13.283 dolara, iako ona to nije potvrdila.

„Sretna sam što imam preko 13 milijuna pratitelja pa zarađujem dovoljno da se brinem o sebi, obitelji, partneru i bebi“, dodala je.

Za savršen video vježba pet do 15 minuta u danu, a onda ga snima i objavljuje. Njen savjet svima koji žele takav životni stil jest da kopiraju svaki viralni trend koji kruži mrežama, bilo da je riječ o plesu ili izazovu.

@sarahmagusara

BABY GIRL IS 7 MONTHS 👩‍👧

♬ Blinding Lights - The Weeknd

Magusara živi u Australiji, a majka je postala u rujnu 2019. Na Instagramu je prati 13 milijuna ljudi.

Pročitajte više