20 najjezivijih stvari koje su djeca rekla svojim roditeljima

Foto: Bored Panda

DJECA nisu samo smiješna i duhovita nego se čini i da mogu komunicirati s duhovima. Ne vjerujete? Mnogo je teorija da djeca doista mogu vidjeti duhove jer ne poznaju društvene norme. Bilo to istinito ili ne, neki klinci doista su zabrinuli svoje roditelje.

Bored Panda je sastavio popis jezivih stvari koje su djeca izgovorila i zabrinula svoje roditelje. Mnoge je prošla jeza i priznaju da svoju djecu otada ne gledaju istim očima. 

"Bila sam sa sestrom, njenim mužem i njihovom dvogodišnjom kćeri. Razgovarali smo o voljenima koji su nedavno preminuli (moj otac je nedavno umro). Moj šogor je uzeo fotografiju svoje majke, koja je poginula u prometnoj nesreći kad je imao šest godina, da mi je pokaže. Kad je moja nećakinja vidjela fotografiju počela se smijati. Upitali smo je što je smiješno, pogledala nas je i rekla: 'To je moja posebna prijateljica koja mi pjeva.' Još se stresem kad se toga sjetim."

"Idi spavati, ništa nije ispod tvog kreveta."
"Iza tebe je."
Još uvijek to nisam zaboravio i još uvijek me prođe jeza kad se sjetim.

"Kad smo šetali starim grobljem, moj tada trogodišnji sin je ležerno rekao: 'Moj brat je ondje.' Kad sam mu rekla da nema brata, odgovorio je: 'Ne, mama, otprije. Kad je druga žena bila moja mama.'"

"Stavljao sam spavati svog dvogodišnjeg sina. Rekao je: 'Zbogom, tata.' Uzvratio sam: Ne, kažemo laku noć. On je odgovorio: 'Znam. Ali ovoga puta je zbogom.' Morao sam nekoliko puta provjeriti je li još ovdje."

"Moju sestru je u travnju udario pijani vozač i totalno uništio njezin automobil. Bila je s mojim četverogodišnjim nećakom i malom nećakinjom. Kad je moja mama stigla u bolnicu, nećak ju je upitao može li zahvaliti velikim dečkima. 'Kojim velikim dečkima, Kaiden?' upitala je. 'Bako, velikim dečkima koji su bili u automobilu sa mnom kad je postalo strašno pa su me zagrlili i sačuvali.' Nitko ne može objasniti kako su djeca prošla bez ogrebotine."

"Kad je moja rođakinja imala dvije godine, njezina mama je ponovno ostala trudna. Jednog dana je zagrlila mamu oko trbuha i rekla da je njezin 'mali brat bolestan'. Nekoliko dana kasnije je pobacila."

"Svoju 2,5-godišnju kćer smo jedne večeri kupali i objašnjavali joj da je važno prati intimne dijelove tijela. Ona je ležerno rekla: 'Nitko me tu ne dira. Pokušali su jedne noći. Upali su u sobu pa pokušali, a ja sam se branila. Umrla sam i sada sam ovdje.' Rekla je to kao da je nevažno."

"Moja trogodišnja kći je stajala pokraj novorođenog brata, gledala ga neko vrijeme pa se okrenula i rekla: 'Tata, to je čudovište. Trebali bismo ga spaliti.'"

"Moja mama je čuvala kćer dok sam bila kod doktora. Rekla joj je: 'Bako, mama se neće vratiti. Imala je užasnu nesreću. Neće nam se vratiti.' Doista sam sudjelovala u nesreći u kojoj sam umalo poginula u to vrijeme. Tada još nitko od mojih članova obitelji nije bio obaviješten."

"Mama mi je pričala da sam oko četvrte godine svaki dan išla kod prabake kako bih provela vrijeme s njom. Na odlasku bih rekla: Bog s tobom. Jednog dana sam rekla: Idi s Bogom. Mama kaže da me ispravila, ali ja sam ponovila: Idi s Bogom. Te je noći moja prabaka umrla."

"Imala sam nekoliko pobačaja. Kći mi je rekla: 'Upoznala sam tvoje bebe koje su umrle u snu. Žele da znaš da si dobra mama.'"

"Moj trogodišnji sin je crtao i pjevušio. Zastala sam da poslušam, ali nikad nisam čula tu pjesmu. Upitala sam ga gdje ju je naučio, a on je odgovorio: 'Žena u sobi mi ju je pjevala.'"

"Moja najbolja prijateljica je umrla i vraćala sam se sa sprovoda. Počela sam plakati. Moja kći je ušla u kuhinju i upitala me što nije u redu (tad je imala osam godina). Rekla sam joj da sam tužna jer mi je prijateljica umrla i nedostaje mi. Ona je uzvratila: 'Ne budi tužna, stoji pokraj tebe.' Još uvijek se naježim kad se toga sjetim."

"Kad sam imala četiri godine, mama me pronašla u kupaonici s lutkama koje su plutale u kadi, okrenute licem prema dolje. Upitala me što radim, a ja sam odgovorila: Čovjek u ormaru mi je rekao da ću, ako to ne učinim, ja tako plivati."

"Neki tjedan sam svojoj dvogodišnjoj kćeri čitao priču za laku noć. Kad sam završio, razgovarali smo o strahu od duhova, trolova, čudovišta itd. Ona se okrenula prema meni i rekla da se ne boji duhova. Upitao sam je kako to, na što je ona odgovorila: 'Jer je onaj koji mi noću ulazi u sobu i pomiluje me po kosi dobar.'"

"Kad sam bio mali, pokazao sam drvo ispred kuće i rekao obitelji: Ovo drvo će umrijeti. Nitko se nije obazirao, a drvo se sljedeće jutro iznenada srušilo na automobil mog djeda."

"Moja šestogodišnja kći se prije nekoliko dana vozila na suvozačkom sjedalu, pogledala me i rekla: 'Tata, kad navršim sedam godina, ubit ću te. Ne, čekaj, kad napunim osam.' Morao sam je upitati kako će to učiniti. Nasmiješila se i rekla: 'Prijeći ću ti preko glave ovim automobilom.'"

"Moj sin uvijek govori čudne stvari. Obično su smiješne, ali ova me izbacila iz takta. Ima osam godina. Govorila sam mu koliko ga volim i koliko sam sretna što je u mom životu. On je uzvratio: 'Ja nisam odabrao ovaj život. Nisam mogao utjecati na to kako će početi, ali mogu kontrolirati kako će završiti.'"

"Ne smijem ga baciti u vatru?" Moja trogodišnja kći koja prvi put drži brata u rukama.

"Kad je moj sin imao dvije godine, govorila sam mu da oprezno skače uokolo. Rekao mi je da je sve u redu i da ga 'djed George pazi'. Moj otac je umro kad je moj sin imao dva mjeseca i nismo baš previše pričali o njemu."

Pročitajte više