38 mil. pregleda: Tip je doznao da mu je žena sedmi put trudna, pogledajte reakciju

Screenshot: TikTok

Parovi koji pokušavaju začeti ne mogu zamisliti ništa bolje od pozitivnog testa za trudnoću. Međutim, oni koji ne namjeravaju više širiti svoju obitelj možda neće biti toliko oduševljeni kad doznaju sretnu vijest. Baš tako je reagirao Josh Jones kada je doznao da je njegova supruga sedmi put trudna. Na njegovom su licu izmijenile se sve emocije - sreća, šok i strah.

Video je skupio 38 milijuna pregleda na TikToku, no ispostavilo se da nije sve kao što se čini jer se Joshova supruga, koja je rodila prije šest tjedana, samo našalila s njim.

"Znam da je ponekad malo dramatičan, a ova reakcija bila je neprocjenjiva." rekla je Aubree za Newsweek.

Aubree u viralnoj snimci ulazi u kuhinju s bebom u naručju i na kuhinjski pult baca test za trudnoću. Njen 33-godišnji suprug u tom trenutku pije vodu i, kada ugleda test, od šoka ispljune vodu iz usta. 

Nakon prvotnog šoka, s osmijehom na licu upita suprugu: "Što je ovo?"

Sumnjajući u test, otvara ga kako bi pokušao namirisati mokraću, pa skoči i sjedne na peć koja je očito vruća. Nakon što je opekao stražnjicu, doskoči na pod.

@whataboutaub Fun fact! You can test positive for pregnancy 5 weeks after birth. @Josh Jones #surprise #marriedlife #couplegoals #airuppartner #prank ♬ original sound - Aubree Jones

"Volimo se šaliti i uvijek pokušavamo nasmijati jedno drugo. Još uvijek se prilagođavamo na život sa šestero djece. Ovaj test je bio samo šala, a još uvijek smo neodlučni oko sedmog djeteta. Možda jednog dana", poručila je Aubree. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.