5.9 mil. pregleda: Djevojčica prvi put hodala prema tati vojniku, prizor je dirljiv

Screenshot: TikTok

MAMA Angie Galvan je na TikToku podijelila videozapis koji prikazuje dirljiv trenutak u njezinoj obitelji. Naime, snimila je trenutak u kojem je njezin suprug, koji je po zanimanju vojnik, prvi put uživo vidio kći kako hoda. 

Angie je s djevojčicom čekala da se njezin suprug vrati kući te je postavila mobitel kako bi snimila njihov presladak susret. Ono što je uspjela snimiti oduševilo je više od milijun korisnika TikToka koji su lajkali video koji je na društvenoj mreži postao viralan s gotovo šest milijuna pregleda. 

Djevojčica nije mogla sakriti uzbuđenje kada je ugledala tatu koji je bio jednako uzbuđen. Njegova sreća bila je sve veća svakim korakom djevojčice koja je jedva dočekala biti u tatinom zagrljaju. 

@angiegalvannn Such a sweet moment, he always said he couldnt wait for the day she could walk to him after work and here we are 🥹 #CapCut #fyp #foryoupage #viral #viralvideo #viraltok #trending #momsoftiktok #mom #mama #mamaehija #motherdaughter #motherhood #babiesoftiktok #babygirl #babytok #dadsoftiktok #firsttimemommy #fatherdaughter #firststeps #firststep #military #militarylife #militaryfamily #militaryspouse #dad ♬ These Memories - Hollow Coves
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.