Najdirljivije "mame" snimke 2013. godine: Kupanje blizanaca, emocionalna beba, prva Palčićeva godina...

Video: YouTube, Vimeo

OD PRESLATKIH povezanih blizanaca, dječaka koji se rasplakao kada je prvi put čuo glas svojih roditelja sve do smiješne i vesele obiteljske božićne čestitke - sve smo to za vas odabrali kao najdirljivije i najljepše snimke koje se tiču roditeljstva u prošloj godini. Smijeha i plača neće vam nedostajati.

1. Opuštajuća kupka nevjerojatno povezanih blizanaca

Sonia Rochel majka je četvero djece i primalja. Iz njenog iskustva s novorođenčadi razvila se nova metoda kupanja za bebe do dva mjeseca, a na YouTube je postavljen prekrasna i dirljiva snimka kupanja dvoje nerazdvojih blizanaca.



2. Od 680 grama do veselog dječaka: Očeva kamera snimila nevjerojatnu prvu godinu prerano rođenog sina

Kada je rođen, dječak Ward Scot je imao svega 680 grama te je prvih 107 dana života proveo na intenzivnoj njezi za novorođenčad u bolnici. Ne prepustivši se očajavanju i neproduktivnoj brizi, njegov otac Benjamin svog je sina snimao kako se razvija te tijekom godinu dana postaje nasmijan, sretan i zdrav dječačić. Vrlo dirljivo!

Ward Miles - First Year from BenjaminScot on Vimeo.

3. Emocionalna beba koja plače na maminu tužnu pjesmu

Mamina najveća obožavateljica dirnula je cijeli svijet reakcijom na mamino pjevanje o tužnoj ljubavi. Desetomjesečna je djevojčica pažljivo slušala pjesmu i ronila suze iako ne razumije o čemu pjesma govori.



4. Petogodišnjakinja koja je iznenadila i raznježila svoje gluhe roditelje

Za razliku od brojnih drugih jednokratnih zvijezda, petogodišnja je Claire Koch napravila nešto istinski pozitivno. Njezini su roditelji, naime, gluhi, a ona je pronašla način da uživaju u njezinoj vrtićkoj predstavi. Dok su svi njezini vršnjaci oponašali pokrete koje ih je naučila teta, ona je znakovnim jezikom roditeljima pokazivala što pjeva.




5. Kako se boriti s bebom?

Snimka 43-godišnjeg komičara Gavina McInnesa koju je objavio pod naslovom How to fight a baby (Kako se boriti s bebom) prikupila je preko 11 milijuna pogleda na YouTubeu u desetak dana, ali i uzrokovala brojne online, pa i stručne rasprave.

Na snimci McInnes pokušava "pobijediti" svog 10-mjesečnog sinčića zahvatima koji izgledaju kao iz nekih borilačkih vještina - baca ga, prebacuje oko njegove osi i slično, a dijete "slijeće" u hrpu debelih jastuka. Većina se opak složila da se ne radi ni o čemu opasnom te da video prikazuje smiješno povezivanje oca i sina.



6. Donedavno gluhi dječak rasplakao se kada je prvi puta čuo glas svojih roditelja


Sedmogodišnji Jenri Rivera iz Gvatemale u rujnu je prvi put čuo glas svojih roditelja, a nakon što se s njima čuo preko Skypea, nije mogao zadržati suze.

Jenri je rođen gluh, ali zahvaljujući neprofitnoj udruzi Ray of Hope Missions iz Indiane, otputovao je u SAD na operaciju.



7. Xmas Jammies

U ovom urnebesnom obiteljskom video spektaklu četveročlana je obitelj svim prijateljima i svijetu čestitala Božić, otpjevala što im se sve dogodilo prošle godine te najavilo osnivanje nove marketinške tvrtke. Osim što je veseo i originalan, ovaj je video i odličan marketinški potez.

Pročitajte više