Pravi baby boom u celebrity svijetu!

Foto:Guliver/ Getty

OVAJ VIKEND u celebrity svijetu obilježio je pravi baby boom. Kourtney Kardashian, Zoe Saldana i Hayden Panettiere postale su majke.

Kourtney Kardashian i njezin odabranih Scott Disick dobili su treće dijete.

Dječak je došao na svijet u nedjelju, na peti rođendan njihovog najstarijeg sina Masona koji je tako dobio najbolji mogući rođendanski poklon. Prinovi u obitelji jednako se obradovala i dvogodišnja kćer Penelope.

Zoe Saldana, glumica poznata po svojim ulogama u Piratima s Kariba, Zvjezdanim stazama i Avataru i njezin suprug Marko Perego, talijanski umjetnik, dobili su blizance. Mališani su ujedno i prva djeca poznatog para koji se potajno vjenčao u ljeto 2013.

Iako je Zoe priznala da je kroz cijelu trudnoću neprestano bila gladna, izgledala je besprijekorno. Izjavila kako mašta o velikoj obitelji, tako da će blizanci zasigurno jednog dana dobiti pojačanje.

Hayden Panettiere također je nova celebrity mama. Glumica je dobila prvo dijete sa svojim zaručnikom, Vladimirom Kličkom, inače poznatim ukrajinskim boksačem.

Njihova djevojčica stigla je na svijet 9. prosinca, a roditelji su sretnu vijest objavili u subotu. Kaya Evdokia Kličko rođena je sa 3.18 kg i dugačka 50.8 centimetara.

Čestitamo novopečenim roditeljima!
 

Pročitajte više