Što je majčinska ljubav: Skočila s trećeg kata kako bi spasila dijete od požara

Video: ABC NEWS

KADA je u apartmanskom naselju u Haverhillu u Massachusettsu prošle srijede buknuo požar, jedna je majka učinila sve kako bi spasila svog 18-mjesečnog sinčića.

Christina Simoes je primijetila dim kada je ležala u krevetu s malenim Cameronom. Ubrzo je vidjela i plamen te shvatila da su se u stanu našli u klopci. Otrčala je do prozora, čvrsto stisnula svog mališana te skočila s trećeg kata, javlja ABC News.


ABC US News | ABC Entertainment News

"Jednostavno sam znala da ćemo ili umrijeti ili da moramo nekako izaći", ispričala je. Nakon što su pali, rekla je sinčiću da trči jer su oko njih počeli padati gorući komadi.


Cameron se izvukao bez ogrebotine jer ga je majka zaštitila svojim zagrljajem. Ona je pretrpjela tešku ozljedu kralježnice te trenutno ne može hodati. Kako je rekla medijima, postoji mogućnost da više nikada ne prohoda.

Ipak, ne žali za odlukom. "Sve o čemu sam razmišljala bilo je izvući ga odande. Značio mi je mnogo više nego što sam značila sama sebi", rekla je.

Simoes će morati na operaciju te će provesti još 10 dana u bolnici prije nego što krene na terapiju. Kako nije zdravstveno osigurana, njezina prijateljica Jessica Mortensen pokrenula je internetsku stranicu za prikupljanje sredstava za liječenje ove hrabre mame. Cilj je prikupiti 100 tisuća dolara, a dosad je prikupljeno preko 35 tisuća.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.