Torta od kartona: Spas za vrtićke mame i izvrsna ideja za poklon

Foto: Pinterest

AKO vaše dijete ide u vrtić vjerojatno ste se susreli s problemom proslave rođendana. Naime, većina vrtića ne dozvoljava donošenje gotovih torti, a svi znamo da rođendan bez torte i nije nešto. Kako bi učinili rođendansku proslavu svog djeteta još posebnijom napravite ovu jednostavnu tortu od papira. Šablonu smo pronašli na Pinterestu!

 
Sve što trebate je kupiti malo tvrđi papir u boji ili s nekim uzorkom i na njemu isprintati priloženi uzorak. Uzorak je dovoljan za papir veličine A4. Na mjestima gdje je puna linija uzorak je potrebno izrezati škarama, a tamo gdje je linija isprekidana jednostavno presavinuti. Zalijepite sve stranice zajedno i dobit ćete predivne kutijice u obliku šnite torte. Šnita napravite po želji, koliko je potrebno za vašu proslavu, a u ukrašavanje uključite i dijete. 
 
Kad su kutijice gotove napunite ih finim slatkišima. Djeca će se veseliti torti i otvaranju "poklončića", a imat će i lijepu uspomenu s rođendanske zabave.
 
Osim za rođendane, ovakvu tortu možete napraviti i kao poklon za rođenje djeteta, a kutijice u tom slučaju napunite sitnicama za bebu.

Pročitajte više