Aidana iz serije "Seks i grad" napali zbog jednog detalja

AKO ste mislili da je odnos Carrie i Mr. Biga u slavnoj seriji ''Seks i grad'' najkontroverzniji, prevarili ste se. Fanovi ove hit serije devedesetih okupirani su jednim detaljem koji su uočili u prvoj epizodi šeste sezone. Naime, Aidan Shaw, velika ljubav Carrie Bradshaw, pojavljuje se s bebom Tateom u nosiljci, a zbog načina na koji nosi dijete, sada ga posramljuju.

Naime, beba je okrenuta prema naprijed, a to, prema mišljenju stručnjaka, ne bi trebalo učiniti prije navršenih šest mjeseci. 

Međutim, bebu Tatea uprizorio je stvarni sin glumice Sare Jessice Parker, a u vrijeme snimanja sporne scene je imao otprilike sedam mjeseci. 

Prema T.I.C.K.S. smjernicama za sigurno nošenje, ovo su pravila kojih se morate pridržavati:

1. Dijete vam mora biti blizu, a naramenice čvrsto zategnute. Ne smije biti previše praznog prostora između vas i djeteta pa zato izbjegavajte pretjerano otpuštanje naramenica.

2. Lice djeteta treba biti okrenuto prema vama kako biste ga vidjeli u svakom trenutku, pratili njegovo disanje i opće ponašanje.

3. Dijete vam mora biti dovoljno blizu da njegovo čelo možete poljubiti bez pretjeranog saginjanja.

4. Pobrinite se da bebina brada ne dotiče njena prsa te da postoji barem jedan prst razmaka između brade i prsa.

5. Nosiljka mora pružati potporu bebinoj kralježnici i to je još jedan od razloga zbog kojih se ne preporučuje nošenje djeteta okrenutog prema naprijed.

Pročitajte više