Ameri prolupali za pick-up mobilnim bazenima

Foto: Facebook

IMATE li upravo ovakvo vozilo, čemu briga oko ljetnog osvježenja kada u njemu možete slobodno napraviti svoje mini vodeno carstvo.

Bez kopanja rupa u dvorištu, bez napuhivanja - samo ga složite i cijelo ljeto uživate u kupanju.

Čak je i mijenjanje vode još lakše - no iako ovakvih vozila u Hrvatskoj baš nema toliko da bi se zbog njih razvijala industrija "popratnih mogućnosti", možda ovakav proizvod jednom stigne i kod nas.



Vjerujemo da će se početi proizvoditi u većim serijama, jer iako je tek početak ljeta, Ameri su već pokupovali sve zalihe ovih montažnih bazena. Bilo je ih u nekoliko različitih varijanti, prikladnih za različite veličine prikolica, a proizvođači obećaju da nove zalihe stižu uskoro.

Izgledaju savršeni za "prvu ruku". Neće sigurno zamijeniti užitak plivanja u vodi, ali će biti savršen dodatak dvorištu ili kampu. Ovisi o tome gdje ćete boraviti tijekom ljeta.

Ma zapravo, ma to je ustvari manje važno jer bazen putuje gdje i vi (osim ako ga tata baš treba za posao).



U svakom slučaju, sve je moguće, a kako su Hrvati dobro poznati po improvizaciji, možda smo upravo sada nekome dali super ideju kako osvježiti ljeto, ili kako konačno iskoristiti staru auto-kramu i prikolicu koja vam ionako samo smeta u dvorištu.

Pročitajte više