Amerikanka koja je rodila prije vremena pokazala bolnički račun, cifra je šokantna

Screenshot: TikTok

Kad je Kate Sulovski doznala da će postati mama trojki, njezinoj sreći nije bilo kraja. Okrenula se društvenim mrežama kako bi upoznala majke koje dijele sličnu ili istu sudbinu te dobila savjete vezane za trudnoću i postporođajno razdoblje.

Na TikToku je nakon porođaja podijelila i dio priče vezan za to iskustvo. Kad je rodila, dvije su bebe morale ostati na intenzivnoj njezi, a jednog njezinog pratitelja zanimalo je koliko ju je to sve stajalo.

"Bolnica je za boravak mene i troje djece naplatila 1.7 milijuna dolara. Dakle, to uključuje samo sedmodnevni boravak za mene i jedno dijete, 20 dana intenzivne njege za drugo i 23 dana intenzivne njege za treće. U taj iznos nije uključena prenatalna njega ni posjeti specijalistima zbog visokorizične trudnoće", naglasila je Sulovski.

@moretolovski Replying to @zoomy.ziggyyy A lot💸😩 #nicu #nicubaby #preemie #prematurebaby #hospital #hospitalbill #insurance #expensive #healthcare #pregnancy #highriskpregnancy #transparency #money ♬ original sound - Moretolovski

Dodala je da je za jedno dijete naplaćen iznos od 600.000 dolara, a za drugu dvojicu po 500.000 dolara, dok je na njezin boravak u bolnici otišlo 100.000 dolara.

Oni koji žive u SAD-u nisu nimalo iznenađeni ovim iznosima, ali oni iz drugih zemalja ostali su u šoku.

Sulovski ističe da je na kraju sretna što ima tri zdrava dječaka i dobro zdravstveno osiguranje koje je pokrilo većinu troškova koje je zaračunala bolnica.

Pročitajte više