Ashley Graham se prvi put nakon porođaja skinula u bikini i pokazala "mama-tijelo"

SLAVNA plus-size manekenka Ashley Graham je krajem siječnja prvi put postala mama. Rodila je dječaka Isaaca te nije skrivala koliko je nova, majčinska uloga ispunjava.

Baš kao i prije te tijekom trudnoće Ashley je odlučila biti brutalno iskrena o stvarima koje su sada njezina svakodnevica. Samo nekoliko dana nakon porođaja skinula je sve sa sebe i ponosno pokazala strije. Tom je fotografijom zaradila impresivnih 1,5 milijuna lajkova te je izazvala odobravanje mnogih. Slično je ponovila i kada je svega 13 tjedana nakon porođaja pokazala kako izgleda njezino tijelo, a tada je otkrila i nekoliko vježbi kojima se nastoji vratiti u kondiciju.

Sada, šest mjeseci nakon rođenja sina, Graham je spremna punom parom prionuti na posao. Za novu kampanju se skinula u bikini i potvrdila da je ponosna na svoje "mama-tijelo", strije, ožiljke i sve drugo.

Nije propustila priliku istaknuti kako fotografije, snimljene u kući njezine obitelji u Nebraski, nisu fotošopirane.

"Uvijek se postavlja pitanje što želim da retuširaju i maknu, a ja sam im rekla - ništa", naglasila je.

Ashley je oduvijek poznata po promoviranju pozitivne slike o ženskom tijelu, ali priznaje kako joj je i samoj trebalo neko vrijeme da prihvati svoje novo tijelo. 

Pročitajte više