Ashton Kutcher i Mila Kunis imaju genijalan trik koji olakšava online nastavu

Foto: EPA-EFE

AKO mu slučajno propadne glumačka karijera, Ashton Kutcher bi svakako trebao razmisliti o poslu učitelja. Producent, glumac i poduzetnik kojem očito nije potreban rezervni poslovni plan zajedno sa suprugom Milom Kunis razgovarao je s Jimmyjem Fallonom o svemu što su promijenili otkad su prisiljeni na izolaciju u svom domu.

Za početak, čini se kao da su potpuno rasturili online školu svoje kćeri Wyatt i sina Dimitrija, a neke svoje trikove su otkrili i obožavateljima.

Kako se Mila našalila, shvatila je da je "fantastičan pomoćnik u nastavi", a nije propustila priliku ni da pohvali suprugovu vještinu podučavanja.

"Sviđa mi se podučavanje", priznao je Ashton te je dodao: "Organizirali smo nastavni plan i program za tjedan dana i proučili što će djeca učiti tijekom tjedna."

Do sada su se bavili energijom i električnom energijom, arhitekturom i zgradama, a sljedeće na redu je ljudsko tijelo. Ipak, nesebično su podijelili genijalan trik koji im pomaže u podučavanju (naravno, osim Googlea).

Naime, u cijelu priču su uključili i obiteljske prijatelje.

"Naši prijatelji putem Zooma s našom djecom odrađuju kratke sesije od 20 minuta tijekom kojih ih mogu podučavati bilo čemu", objasnila je Mila te dodala kako te lekcije mogu uključivati doslovno bilo što, od pečenja brzih kolačića do izrade cvjetnih aranžmana i još mnogih drugih vještina.

Tako njihova djeca imaju interakciju i s ljudima izvan njihovog doma, a roditelji dobiju kratki predah od roditeljskih obaveza. 

Kako se mi ovoga već nismo dosjetili? Genijalno, zar ne?

Pročitajte više