Beyonce se konačno ukazala, ali na večeru nije ponijela Photoshop

Foto: Instagram

OČEKUJE li itko da će, samo dva i pol mjeseca od poroda blizanaca, Beyonce izgledati "ravno" i besprijekorno?

Vjerojatno ne, pa su zato fanovi pomalo s podsmijehom dočekali njezinu prvu fotografiju s blizancima na kojoj se vidi ispeglan trbuh.

Rupa na haljini vjerojatno je ostavljena namjerno jer Beyonce ništa ne prepušta slučaju kad su u pitanju fotografije na kojima želi izgledati savršeno.

Zato je za tu službenu fotku vjerojatno koristila čari Photoshopa, jer je, nakon nje, uhvaćena u prirodnijem izdanju, na paparazzi fotografijama na kojima se točno vidi ispupčenje kojeg ovog puta Photoshop nije stigao ispeglati. 

Ona i Jay Z uhvaćeni su nedavno na večeri u Zapadnom Hollywoodu gdje su se častili sushijima pa nekako vjerujemo da ova loptica naprijed nije djelo večere, već njezinog trenutnog izgleda. Ili se možda ovaj put malo više opustila. Možda je shvatila da si majka troje male djece tako nešto smije dozvoliti.

Čisto da znate da ni Beyonce nije imuna na tipične posttrudničke dileme te da vam njezine ranije Photoshop varke ne bi smjele stvarati pritisak ako vaš trbuh nakon poroda nije tako slavno ravan. 

Pročitajte više