Blake Lively i Ryan Reynolds upravo su dokazali da su najbolji roditelji na svijetu!

Foto: Instagram

ONI su jedni od najatraktivnijih parova današnjice, a kao roditelji su pravo ogledalo savršenstva - ne zato što su to "The" Blake Lively i Ryan Reynolds već zato što svojim ponašanjem prema djeci stvarno pokazuju koliko su dobri u tim ulogama.

Tako nas je njihova posljednja u nizu objava na Instagramu stvarno oduševila. Oni su otišli na tečaj prve pomoći, neki lokalni u gradu, da bi mogli mirnije spavati ako njihovim curicama ikada zatreba pomoć.

To je razmišljanje, zar nije?

Njih dvoje, ako još ne znate, ponosni su roditelji dvogodišnje James i 8-mjesečne Ines.

"Naučili smo svašta, osvježili pamćenje i sad malo bolje znamo kako pomoći djetetu u nevolji. Ovo je nešto najbolje što mogu preporučiti roditeljima", pohvalila se Blake. 

Ryan je kao i obično cijelu priču okrenuo na šalu. Iako je priznao da je sličan tečaj već prošao te mu je čak i zatrebao kada je spasio život svom nećaku.

Ta priča, koliko se sjećamo, nikad prije nije bila ispričana, a ni sad baš nije otkrio detalje osim što je napisao - spasio sam mu život jer sam znao što trebam raditi.

Uz fotku s instruktorom nije zaboravio zahvaliti i "divnim lutkama bez očiju koje će ga sigurno proganjati cijeli život", ali će zahvaljujući njima sada bolje znati kako reagirati ako će njihovim curama ikada zatrebati hitna pomoć. 

Iskreno, nisu li to stvarno pravi roditelji?

Koliko je vas i kada uopće prošlo jedan ovakav tečaj? Da se stvarno zapitamo ... 

"Tečaj traje samo nekoliko sati i zapravo je prilično zabavan", poručio nam je Ryan.
 

Pročitajte više