Blogerica genijalnim videom objasnila što želi za Majčin dan i sve nasmijala

Foto: Facebook

NAŽALOST, vjerojatno to neće dobiti.

Ove nedjelje se u većini zemalja obilježava Majčin dan, a upravo je on poslužio kao inspiracija za novi video objavljen na Facebook stranici "That's Inappropriate".

Naime, Meredith Masony, mama blogerica koja stoji iza ove stranice, otkrila je kako svaka mama na ovaj poseban dan želi dobiti jedan jedini poklon. I to onaj koji ne košta apsolutno ništa. Pogađate o čemu je riječ? Da, o onim (pre)dragocjenim trenucima sna...

Evo što ona kaže o ulozi majke:

"Mame kuhaju. Mame čiste. Mame su vozačice", govori ona na samom početku videa te objašnjava kako većina majki ispituje djecu stvari na koje uopće ne žele znati odgovor. No to im je "u opisu posla".

Sve to ponekad poprilično umara pa priznaje kako bi rado za Majčin dan dobila slobodan dan, ali zna da to nije moguće. 

"Bila sam najbolja mama na svijetu. Prije nego sam dobila djecu", našalila se Meredith te dodala kako je prije nego je rodila vlastitu djecu bila uvjerena da sve zna najbolje te je bez problema osuđivala druge "roditelje neznalice".

No nije sve tako loše...

"Nikada nisam bila toliko iscrpljena. Toliko prestrašena. Ali ni toliko zaljubljena u vlastiti život", priznala je na kraju, ali nije zaboravila poručiti svojoj djeci da za promjenu pitaju tatu sve one stvari koje su planirali pitati nju.

Potpuno očekivano, naišla je na odobravanje mnogih mama koje je od srca nasmijala svojim iskrenim videom.

"Kad smo se moj prvi suprug i ja razveli, naši su odvjetnici napisali naš plan roditeljstva. Djevojke će biti s njim na Dan očeva, a sa mnom na Majčin dan. Za što su ti odvjetnici bili plaćeni? Dogovorili smo se pa je tata svaki Dan očeva uživao na golfu, a na Majčin dan sam ja uživala sama u šopingu. I znate što? Imali smo najbolji razvod ikada! 27 godina kasnije on je još uvijek moj najbolji prijatelj", iskreno je komentirala jedna mama koja se potpuno pronašla u ovom urnebesnom videu.

 

Pročitajte više