Bravo mama, to nam je trebalo! Živjela ti nama zrela i opaka!

Foto: Instagram 

ŽELITE li vidjeti još jednu običnu kraljicu? Evo je - žena od formata - puna strija i ponosa! Ona je mama 5 djece, žena koja se bavi fitnessom, pazi na svoje tijelo - ali - ne oduvijek! Prije ga je mrzila, a sve zbog strija koje su narušile ljepotu njenog tijela. 

Odnosno, strija koje su nekada narušavale njenu ljepotu, toliko da se nikada prije ne bi skinula pred drugima niti otišla na plažu bez majice s kojom će se brže-bolje pokriti. A onda - preokret.  

"Znate kako vam je ponekad potrebno samo nešto što će vam okrenuti cijeli vaš pogled. Tako je i meni moj suprug pomogao kao nitko do sada, ni ne znajući da mi pomaže. Jednom prilikom je jednom svom prijatelju, ne znajući slušam li ja ili ne, pričao baš o mojim strijama i o tome kako se ja osjećam zbog njih, pa je onako usput prokomentirao da on ne kuži u čemu je problem. Moja žena je jako lijepa i ima super tijelo. Rodila je petero djece! Ne može ni izgledati bolje nego što izgleda!"

I tako se odjednom svijet mame Sharney promijenio u sekundi, a sve je opisala i na postu kojeg su s veseljem dočekale brojne mame.  

 "Znate, nekada - kada sam bila mlađa, sebično sam čuvala svoje tijelo željeći izgledati savršeno, a sada - sada sebično pazim tijelo zrele žene, a strije - one su samo znak moje zrelosti. Mog osobnog rasta, moje uloge majke i žene. Nekako danas niti ne želim izgledati drugačije", izjavila je i ostavila nas zatečene. Jer to i jest poanta - tijelo žene ne može izgledati kao tijelo djevojke. U konačnici - zašto i bi?  

No ima tu još nešto s čime nas je ova žena oduševila, a i to je tako lijepo sročila: 

"Prije dok nisam voljela svoje tijelo, nisam zapravo toliko jako voljela ni sebe. A sada - pjesma je sada skroz drugačija jer što više volim svoje tijelo, više volim i sebe. Pa zato danas puno više i pazim na sebe. Više nemam izgovora da se ne hranim bolje, da ne vježbam. Zbog ljubavi prema sebi, svojim ženskim oblinama, i moj je um doživio velike promjene."

Ona je zrela žena. Budite i vi. Zrele i ponosne žene!
 
A strije? Na njih gledajte kao na jasan znak svoje zrelosti! 
 

Pročitajte više