Buduća mama želi blizancima dati ista imena, suprug se ne slaže: ''To je katastrofa''

Foto: Shutterstock

KADA se radi o biranju imena za dijete, roditelji često razmišljaju o tome kako bi željeno ime moglo utjecati na njihovo dijete kasnije u životu. S tim na umu, jedna je mama odlučila svojim blizancima dati ista imena kako bi, objašnjava, bili zajedno čak i kada provode vrijeme razdvojeni. Međutim, njezina se ideja nije nimalo svidjela njezinom suprugu i budućem tati dječaka, koji je svoj problem odlučio podijeliti na Redditu.

"Moja supruga i ja nedavno smo razgovarali o imenima za naše blizance i ona želi da budu jednaka. Rekao sam da mi se ne sviđa ova ideja. Imam sestru blizanku s kojom sam uvijek morao dijeliti sve i to me jako nerviralo. Ona kaže da je to slatko, ali rekao sam joj da za dobrobit naše djece ne bismo smjeli dati ista imena. To bi bila katastrofa'', otkrio je u svojoj objavi dodavši kako je čak i njegova punica stala na ženinu stranu.

Međutim, u komentarima su mu se javili ljudi koji ga podržavaju u njegovoj odluci da blizancima ne daje ista imena.

''To mi je potpuno bez veze. Iako su blizanci, radi se o dvije različite osobe i mislim da im definitivno ne trebaju ista imena. Dovoljno je da ih roditelji neprestano odijevaju u istu odjeću, već mi to smeta. Ista imena - to je ipak malo previše ako se mene pita'', samo je jedan od mnogih komentara podrške ovom budućem tati.

Pročitajte više