Chrissy i John otkrili kako ih je gubitak djeteta potaknuo da pomognu drugima

CHRISSY Teigen je prije gotovo dva mjeseca doživjela spontani pobačaj u petom mjesecu trudnoće. Nakon što je podijelila srcedrapajuću vijest, dobila je brojne poruke podrške, ali neki su osjetili potrebu ustvrditi kako svojim postupkom "samo traži pažnju". Ona i suprug John Legend su se u najtežim životnim trenucima morali nositi i s kritikama na račun svoje odluke da podijele fotografije s mrtvorođenim djetetom.

No sada su odlučili progovoriti o procesu tugovanja kroz koji prolaze te su otkrili da svojim primjerom žele pomoći drugima, prenosi People.

U prvom televizijskom intervjuu nakon gubitka par se pojavio u emisiji Good Morning America, gdje su detaljno opisali svoje iskustvo. Također su govorili o tome kako su se udružili s dobrotvornim udrugama Ronalda McDonalda, podržavajući obitelji s bolesnom djecom pružajući im resurse i pomažući im da ostanu zajedno tijekom liječenja.

"Željeti najbolje za svoju djecu i željeti držati obitelji na okupu, za nas je suludo važno", rekla je Teigen te istaknula: "To što rade je tako nevjerojatno i tako lijepo i jako sam ponosna što to podržavam."

Pridruživanje ovoj inicijativi su objavili i na Instagramu.

"Svatko tko nas poznaje, zna da nam je najvažnija obitelj. Kad se možete osloniti na voljene osobe, teška vremena uvijek postanu malo lakša", istaknuo je par u izjavi. "Ne možemo zamisliti koliko to mora biti mučno kad ne možete biti sa svojim bolesnim djetetom."

Teigen je govorila i o tuzi priznavši da im je "svaki dan različit" te da si daju dopuštenje da "tuguju".

"Nisam znao da možemo iskusiti toliku tugu, ali ni da je možemo podijeliti, a kad smo to učinili, to je zaista puno ljudi nešto značilo", rekao je Legend te dodao: "Samo sam zahvalan što je moja supruga bila dovoljno hrabra za to."

Iako je Teigen istaknula da je pobačaj traumatično iskustvo za ženu, važno je pružiti podršku i očevima.

Pročitajte više