Dadilje progovorile o bizarnim situacijama s kojima se susreću: Golotinja, afere...

Foto: Pexels

NEKI roditelji vjeruju da, kada zaposle dadilju, u paketu dobiju i psihologa, kućnu pomoćnicu i domara. Unatoč ponekad nerealnim očekivanjima i lošim radnim uvjetima, većina dadilja ističe kako zbilja vole svoj posao.

No, da se na svojim radnim mjestima često nađu u pomalo bizarnim situacijama potvrđuju i priče dadilja koje donosi portal Bright Side.

"Jedna žena mi je pokušala potpuno besplatno "ubaciti" svojih dvoje djece na čuvanje jer je shvatila da čuvam djecu njezine susjede. Njezino je opravdanje bilo da već čuvam dvoje djece, još dvoje nije bilo puno jer bih samo trebala paziti na njih i pustiti ih da jedu tuđu hranu", napisala je korisnica Reddita CaptDeliciousPants.

"Dakle, bila sam u onom dobu mjeseca. Otišla sam u kupaonicu i dok sam otvarala uloške, dijete koje sam čuvala je počelo vikati s druge strane vrata da "čuje kako jedem bombone unutra" Popravilo mi je dan i poželjela sam da zaista jedem slatkiše", prisjetila se HalleysComet5 na Redditu.

"Uspavala sam dijete kada mi je njegova mama prišla i rekla: 'Ako tražiš nešto što treba napraviti...' Tog puta sam joj ustvari odgovorila: 'Ne tražim. Odmaram se', a ona je ostala u šoku i samo je gledala u mene cijelu minutu", opisala je throaway22io koja se često susretala s time da je roditelji djece koju čuva smatraju kućnom pomoćnicom.

"Iskusna sam dadilja i mogu zaraditi pristojan iznos radeći svoj posao. Ali nisam bila u stanju odbiti nijemu samohranu majku. Zamolila me da dođem u njezin dom kako bih nekoliko sati provela razgovarajući s njezinom kćeri. Žena se bojala da djevojčica neće odrasti u normalnu osobu bez odgovarajuće komunikacije. Radila sam taj posao potpuno besplatno jer je nisam mogla odbiti", napisala je jedna dadilja na portalu Ideer.

"Imala sam ljubavnu aferu sa šefom. Upoznala sam njegovu devetogodišnju kćer iz prvog braka i dobro smo se slagali. Svi smo zajedno odlazili u muzeje, na koncerte, poput stvarno prave obitelji. Upoznao me sa svojom mamom, sprijateljila sam se s njegovom kćeri i čak sam počela razmišljati o budućnosti. Ali svi su se moji snovi raspali na dijelove kad me je, na svoj rođendan, upoznao sa svojim prijateljima i novom djevojkom koja je dobila posao dadilje njegove kćeri", prisjetila se potpuno bizarne situacije u kojoj se našla jedna dadilja.

"Pregledavala sam ponude za posao, a u jednoj je pisalo: Imamo kćer koja nam je prvo dijete i vrlo je napredna za svoju dob.' Pa, djevojčica je tada imala sedam tjedana...", prisjetila se dadilja Siatri na Redditu.

"Počela sam raditi kao dadilja. Trebala sam živjeti s obitelji. Dvoje djece (dječak i djevojčica), njihova majka i baka. Bila je to vrlo dobra obitelj. Djeca su se dobro ponašala, novac je bio dobar, hrana... Ali moj se svijet poljuljao već prvog dana. Žene nisu nosile odjeću po kući! Kad su vidjeli moje zaprepašteno lice, rekle su: 'Sve smo žene... Ne sramite se, naviknut ćete se'", još jedna dadilja je opisala neobičnu situaciju u kojoj se našla za portal Ideer.

Pročitajte više