David Beckham urnebesnom fotkom spustio sinu koji misli da je viši od njega

UMIROVLJENI nogometaš David Beckham objavio je urnebesnu fotografiju sa svojim 17-godišnjim sinom Romeom u obliku Instagram priče.

Sve je počelo nakon što je njegov sin na Instagramu objavio fotografiju s ocem ispod koje je napisao: "Napokon sam viši od tebe, tata." David mu nije htio ostati dužan pa je komentirao da "neće spomenuti kako nosi tenisice koje imaju potplate debljine pet centimetara" te skupio skoro 2500 lajkova.

No, David nije stao samo na tome. Spornu fotografiju objavio je i sam pa ponovno napisao isti komentar.

"Netko tvrdi da je viši od svog tate, ali pogledajte njegove tenisice koje imaju potplate od pet centimetara. Dobar pokušaj, Romeo Beckham", uzvratio je David uz oznaku "još uvijek nije viši".

Poznato je da je obitelj Beckham iznimno povezana i da često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Koliko su slavni otac i njegova djeca bliska, David je otkrio fotografiravši se s najmlađom kćeri koju ljubi u usta zbog čega su ga pratitelji prozvali.

Victoria i David Beckham su u braku od 1999. godine i imaju četvero djece: sina Brooklyna, Romea i Cruza te najmlađu kćer Harper Seven. 

Pročitajte više