Dječak legao u krevet sa zlatnom ribicom, a sada je neutješan jer ju je ubio

Foto: Facebook

MALENI Everett Hamlin tragično je ubio svoju zlatnu ribicu jer ju je previše volio. Naime, prije nego što je legao u krevet, odlučio je pomaziti svoju zlatnu ribicu pa ju je izvadio iz akvarija kako bi je mogao grliti cijelu noć. Međutim, nije bio svjestan da će je tako ubiti.

Mama dječaka otišla je u sobu provjeriti je li Everett zaspao, a onda je shvatila da ribica Nemo nije u akvariju. Kada je pogledala u krevet, prizor ju je zapanjio pa je fotografirala svog sina koji spava grleći ribicu.

Kada se ujutro probudio, majka mu je objasnila što se dogodilo, a on je neutješno počeo plakati jer je samo htio maziti ribicu koju ima otkad zna za sebe.

"Isprva sam bila u šoku, a onda mi je objasnio zašto je to napravio i shvatila sam da je razlog zapravo tužan. On uopće nije razumio što radi. Iskreno, iznenađena sam da ju je uopće uhvatio u vodi", izjavila je Tori Hamlin.

Dječak se pomirio sa sudbinom i rekao mami da želi novu ribicu.

"Rekao mi je da je neće dirati. Ne mogu djeca uvijek slušati roditelje. Ponekad moraju sama napraviti pogreške iz kojih će nešto naučiti. To je odrastanje", dodala je Hamlin.

Mama i tata Hamlin su ribicu koju su nazvali Nemo kupili kad je Everett bio star samo nekoliko mjeseci.

"Volio ju je. Otkad smo je nabavili, obožavao ju je promatrati u akvariju. Bila je narančasta, a s vremenom je izgubila boju. Toliko je bila stara. Nevjerojatno je da je uopće toliko poživjela", kaže majka četverogodišnjeg Everetta.

Pročitajte više