Djed uz pomoć mačke demonstrirao kupanje novorođenčeta pa postao hit na Internetu

RODITELJI imaju odgovornost da svoju djecu nauče mnogim važnim životnim lekcijama. Počevši od onih najjednostavnijih, poput toga kako zavezati cipele i odjenuti se ili kako ispeći jaje, do onih malo složenijih - kako se ponašati prema drugima, kako ostati vjerni sebi ili kako steći samopouzdanje. No, očito, ponekad ove lekcije uključuju i podučavanje vašeg potomstva kako se kupa novorođena beba. 

Ako se ikada zateknete u takvoj situaciji, prije nego se rodi beba, čini se da za spomenutu demonstraciju možete iskoristiti mačku. Da, dobro ste pročitali.

Tom se idejom poslužio i jedan simpatični budući djed iz Vijetnama koji je smislio savršen "vodič" za kupanje novorođenčeta te je postao hit na Internetu.

Njegov sin Vinh Quang Phạm na Facebook je postavio video koji prikazuje budućeg djeda kako demonstrira cijeli proces na genijalan i simpatičan način. Iznenađujuće, čini se kao da je mačka tijekom cijelog procesa izuzetno opuštena. Izgleda kao da gotovo potpuno razumije važnost svog sudjelovanja u ovoj obuci.

Kako prenosi Bored Panda, muškarac je objasnio kako ispravno držati novorođenče te je naglasio da djetetovu glavu treba pridržavati u apsolutno svakom trenutku kupanja.

Snimka je dosad podijeljena više od 20 tisuća puta, a prikupila je i oko 12 tisuća komentara.

Pročitajte više