Djevojčica pozirala s dva tate, a priča koja stoji iza divnih fotki je preslatka

Foto: Facebook

ZA neke razvedene parove, pronalazak novog partnera nakon razvoda može biti itekako izazovan ako imaju djecu. No postoje i načini da to postane predivna priča sa sretnim završetkom, a što je dokazala djevojčica koja je pozirala sa svojim tatom i uskoro očuhom. 

Dylan Lenox iz Teksasa objavio je fotografije na kojima se nalaze djevojčica Willow, on koji će joj uskoro postati očuh i njen biološki otac David.

"Ne, mi nismo istospolni bračni par, ali dijelimo kćer. David je Sarin bivši muž, a ja sam zaručnik", objasnio je Dylan.

"Spojili smo se u jednu jedinstvenu obitelj, ako ni zbog čega drugog, a onda da djecu naučimo snazi ljubavi. Nisam dobio samo kćer, dobio sam brata i najboljeg prijatelja", dodao je.

Fotografije su uradak profesionalne fotografkinje Sare, ujedno i majke djevojčice Willow, koja je pozirala poput prave kraljice s dva muškarca koji u njenom životu zauzimaju jednako važno mjesto. Obojici se obraća s "tata".

"Kada se počnemo više brinuti o našoj djeci nego što nas je društvo naučilo, zidovi će se srušiti, život će biti oslobođen mržnje i kajanja, a djeca će prevladati lude norme koje su nam mediji predstavili", napisao je Dylan.

Doista, razvedeni parovi najčešće se predstavljaju kao smrtni neprijatelji, ali ova priča pokazuje koliko sve može biti ljepše i jednostavnije.

"David odsjeda u našem domu kad je u posjeti jer obitelj je uvijek dobrodošla. On nije autsajder i uvijek će biti dio mog života zbog činjenice da dijelimo kćer. Naravno, sve ovo ne bi bilo moguće bez mame Sare i njenog velikodušnog srca. Willow Grace voli toliko ljudi na ovome svijetu, kao i njeni očevi", zaključio je u objavi Dylan.

Pročitajte više