Djevojčica rođena 2020. misli da sve oko nje služi za dezinfekciju ruku

NEVJEROJATNO je pomisliti da su prije nešto više od 12 mjeseci proizvodi poput sredstva za dezinfekciju ruku i maski za lice bili prilično ograničeni na korištenje unutar bolnica. Sada su se obitelji diljem svijeta prilagodile "novom normalnom" i takvi proizvodi su postali dio svakodnevnog života. A za djecu rođenu 2020. godine, drugačija stvarnost nikada nije ni postojala.

Katie Lightfoot je podijelila videozapis koji pokazuje koliko djeca mogu biti prilagodljiva. Naime, njezina jednogodišnja djevojčica pretpostavlja da je sve oko nje ustvari mjesto za dezinfekciju ruku.

Video je postao viralan, a dok su ga jedni nazivali urnebesnim, drugi smatraju da su ovakvi prizori srcedrapajući. No, kakvog god mišljenja bili, morate se složiti da je ova preslatka djevojčica istinski predana širenju covida-19.

"Kad vam je prva godina života 2020., sve je postaja za dezinfekciju ruku", napisala je Katie u opisu videa koji je u međuvremenu našao put i do popularne stranice Reddit.

When your first year of life is 2020, everything is a hand sanitizing station... from r/aww

Jasno oponašajući radnju koju je stotine puta vidjela, djevojčica nije svjesna koliko je njezin život drugačiji od života djece koja su rođena u godinama prije nje.

"Brinem zbog svoje djevojčice koja nikada nije vidjela ničije lice osim lica mog supruga i mene, ali počela se smijati maskama jarkih boja", napisala je jedna korisnica američkog Reddita komentirajući "novo normalno" na koje su oni najmlađi naučeni od samog rođenja.

"Moja je sestra ima bebu od nekoliko mjeseci, beba je neprestano mislila da je maska ​​dio svih lica", napisao je drugi: "Čini se zbunjenom kad ljudi oko nje skinu masku kako bi otkrili svoja stvarna lica."

"Ako to mališan može učiniti, zašto neki odrasli ne mogu?" napisao je treći aludirajući na dezinficiranje ruku.

"Ovo nije tužno, ona uči biti čista i pažljiva u javnosti kao što bismo svi trebali biti", dodala je druga osoba.

"Trebat će joj sredstvo za dezinfekciju ruku nakon što sve to dotakne", našalio se još jedan u nizu korisnika Reddita, prenosi Kidspot.

Pročitajte više