Dvogodišnji dječak je zvijezda jedine božićne reklame koju trebate vidjeti

DA su jednostavne stvari ponekad najbolji odabir, dokaz je i reklama o kojoj posljednjih dana svi pričaju. Video od dvije minute uspio je osvojiti i raznježiti mnoge ljude, a u samo tri dana postao je viralni hit.

Riječ je o reklami za trgovinu Hatfod Hardware, a snimljena je u samo jednom danu i to s budžetom od svega sto funti. Ipak, najzanimljivije je to što je glavna zvijezda dvogodišnji dječak Arthur Jones, čiji je ponosni tata Tom i vlasnik dućana.

Video prikazuje dječaka kako se ujutro budi, odlazi na posao te sve svoje dnevne zadatke odrađuje sa smiješkom. Ipak, kraj reklame i poruka koju nosi mnoge su iznenadili.

Pogledajte:

 

Inače, u videu se pojavljuju četiri generacije ove obitelji koja spomenuti dućan posjeduje od 1895. godine te je samim time jedan od najstarijih u njihovog gradu Rhayader.

"Stvaranje ovog videa s mojim sinom bilo je iskustvo koje ću pamtiti cijelog života. On je jako bistar dječak i lagao bih kada bih rekao da ga je bilo teško nagovoriti. Često me posjećuje u trgovini tako da je ustvari radio sve ono što i inače radi", ispričao je ovaj ponosni tata za Mirror.

Pročitajte više