Ellin Charles sve nasmijao odgovorom na pitanje što je dobio za Dan očeva

Foto: Instagram

SUPRUG Elle Dvornik, Charles Pearce često na društvenim mrežama dijeli dogodovštine svoje obitelji, a u tim objavama glavnu ulogu najčešće ima njihova kćerkica Balie.

Brižni otac uživa u njihovom zajedničkom vremenu pa se tako ovog puta pohvalio kako često odlaze u park.

Iako je većina njegovih pratitelja, baš kao i uvijek, komentirala preslatku Balie, jednu od Charlesovih pratiteljica je zanimalo nešto drugo. Kako se u većini svijeta protekle nedjelje obilježavao Dan očeva pitala ga je što je on dobio tom prilikom, a njegov odgovor mnoge je nasmijao.

"Nisam siguran, ali možda postoji šansa za još jednu bebu...", napisao je Charles.

Pa, kako mnogi tvrde da u svakoj šali ima pola istine možda vrijeme pokaže da je zbilja upravo to poklon koji je dobio. Ipak, u nastavku svog odgovora potrudio se objasniti kako postoje dva Dana očeva te da se u Hrvatskoj i Velikoj Britaniji ne obilježavaju istog dana, a kako je priznao, i samom mu je ta informacija još uvijek poprilično zbunjujuća.

Naime, Dan očeva se u 52 zemlje svijeta slavi treće nedjelje u lipnju, dok se u Hrvatskoj, Italiji i Lihtenštajnu slavi 19. ožujka. Također, mnoge druge zemlje ovaj dan obilježavaju na neke druge datume tijekom godine.

Pročitajte više